Ditari Natyrës Nr.45 - Shkurt 2017

Ditari Natyrës Nr.45 - Shkurt 2017

Në këtë numër do të gjeni: ...me këtë rast Ju kujtojmë se... Promovohet marka “Pelikani Miqsor” Natyra për të ardhmen - bashkëpunim i fuqishëm për zonat e mbrojtura Ftesë drejtuar...
Ditari Natyrës Nr.44 - Janar 2017

Ditari Natyrës Nr.44 - Janar 2017

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: ...me këtë rast Ju kujtojmë se... -  Inkurajim për ruajtjen e natyrës ndërkufitare midis Shqipërisë dhe Malit të Zi -  CO-SEED, Shoqëria...
Ditari Natyrës Nr.43 - Dhjetor 2016

Ditari Natyrës Nr.43 - Dhjetor 2016

Në këtë numër do të gjeni: ...me këtë rast Ju kujtojmë se... - Plani Zonimit për RNM të Liqenit të Shkodrës / N.Dragoti - Inventari për Sistemin e Monitorimit të Faunës së Egër...
Ditari Natyrës Nr.42 - Nëntor 2016

Ditari Natyrës Nr.42 - Nëntor 2016

Në këtë numër do të gjeni:  ...me këtë rast Ju kujtojmë se... -  Takim koordinues për shpëtimin e kafshëve të egra në gjendje kaptiviteti -  Takim rajonal i...
Ditari Natyrës Nr.41 - Tetor 2016

Ditari Natyrës Nr.41 - Tetor 2016

Në këtë numër do të gjeni: ...me këtë rast Ju kujtojmë se... -  Presidenti i INCA-s merr pjesë në Kongresin e IUCN - Hawai-i 2016 -  Platforma One Adriatik kërkon një...
Ditari Natyrës Nr.40 - Shtator 2016

Ditari Natyrës Nr.40 - Shtator 2016

Në këtë numër do të gjeni:  ...me këtë rast Ju kujtojmë se...  ; Për ndërhyrjet në Parkun Kombëtar Divjakë Karavasta...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: