Ditari Natyrës Nr.33 - Shkurt 2016

Ditari Natyrës Nr.33 - Shkurt 2016

Në këtë numër do të gjeni: 1 Vit rrugëtim shpresëplotë për të ardhmen (nga Nihat Dragoti)  ...me këtë rast Ju kujtojmë se...  Vazhdojnë punimet për instalimin e...
Ditari Natyrës Nr.32-Janar 2016

Ditari Natyrës Nr.32-Janar 2016

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: ... me këtë rast Ju kujtojmë se ...  Festohet Dita e Verës në Parkun Kombëtar të Prespës  Rehabilitohet moli në gjirin e Shën Vasilit/PKD...
Ditari Natyrës Nr.31 - Dhjetor 2015

Ditari Natyrës Nr.31 - Dhjetor 2015

Në këtë numër do të gjeni:  ... me këtë rast Ju kujtojmë se ... - Edukimi Mjedisor si komponent i projektit të SeaMed-it - Mblidhet Komiteti Drejtues i projekteve MedPartnership...
Ditari Natyrës Nr.30, Nëntor 2015

Ditari Natyrës Nr.30, Nëntor 2015

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: ... me këtë rast Ju kujtojmë se ...;  Robërimi i Ujit;  Turizmi në Zonat e Mbrojtura;  Rrugëtimi drejt Parisit 2015;  Vendet...
Ditari Natyrës Nr.29 - Tetor 2015

Ditari Natyrës Nr.29 - Tetor 2015

Në këtë numër do të gjeni:  · ... me këtë rast Ju kujtojmë se ... - · Ndryshimet Klimatike në politikat dhe dokumentat strategjikë të vendit...
Ditari Natyrës Nr.28 - Shtator 2015

Ditari Natyrës Nr.28 - Shtator 2015

Në këtë numër do të gjeni: · ... me këtë rast Ju kujtojmë se ... -  · Drejt menaxhimit të qëndrueshëm dhe shumëfunksional të natyrës dhe zonave të...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: