Ditari Natyrës Nr.60 - Maj 2018

Ditari Natyrës Nr.60 - Maj 2018

Në këtë numër do të gjeni:

  • ...me këtë rast Ju kujtojmë se...
  • INCA me nxënës të shkollave 9-vjeçare të PK "Divjakë-Karavasta"
  • Listë kontrolli për studimet e VNM dhe VSM
  • Me rastin e 22 Prillit INCA organizon aktivitete në PK “Divjakë-Karavasta”
  • Promovohet Ulza EcoPark - një destinacion i ri turistik
  • Si e përmirëson pjesëmarrja publike vendimmarrjen për çështjet mjedisore?
  • Dr. Deni Porej, drejtori i ri i WWF Adria
  • Betonizohet Valbona, hidrocentrale, hotele dhe gurore në perlën e veriut   / Burimi TCH
  • Promovohet projekti BAS - Përfito duke kursyer / nga Qendra EDEN
  • Njoftime

 

http://www.youblisher.com/p/1947202-Ditari-Natyres-Nr-60/

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: