Ditari Natyrës Nr.24 - Maj 2015

Ditari Natyrës Nr.24 - Maj 2015

Në këtë numë do të gjeni: · 7 vjet më parë · Parku Natyror Rajonal Liqeni i Ulzës promovon turizmin e qëndrueshëm  · INCA pret përfaqësues të...
Ditari Natyrës Nr.23, Prill 2015

Ditari Natyrës Nr.23, Prill 2015

Në këtë numër do të gjeni: · Krijohet Forumi “Pyjet e Ballkanit”;  · Dita Botërore e Ujit 2015;  · Mblidhet Rrjeti për Mbrojtjen e...
Ditari Natyrës Nr.22, Mars 2015

Ditari Natyrës Nr.22, Mars 2015

Në këtë numër do të gjeni:  · Tani duhet të besojmë që togfjalëshi “Zonë e Mbrojtur” do të bëhet realitet ! · 15 vjet më parë... · Dita...
Ditari Natyrës Nr.21 Shkurt 2015

Ditari Natyrës Nr.21 Shkurt 2015

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni:  Zhvillohet Trainimi i Parë për Zhvillimin e Turizmit të Qëndrueshëm.-  Elbasani, qyteti i dijes i thotë JO Duhanit.-  INCA prezanton...
Ditari Natyrës Nr.20 Dhjetor 2014

Ditari Natyrës Nr.20 Dhjetor 2014

Në këtë numër do të gjeni: Takimi i katërt i Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës. -  Festohet Dita e Verës në Parkun Kombëtar të Prespës. -  Qyteti i Flamurit i bashkohet...
Ditari Natyrës Nr.19 Dhjetor 2014

Ditari Natyrës Nr.19 Dhjetor 2014

Në këtë numër do të gjeni:   Parqet e Harkut Dinarik në Shqipëri, rrezultatet dhe sfidat në të ardhmen. - Plani i Menaxhimit për ZMD Porto Palermo. - Qyteti i Një mbi Një...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: