Ditari Natyrës Nr.45 - Shkurt 2017

Ditari Natyrës Nr.45 - Shkurt 2017

Në këtë numër do të gjeni:

  • ...me këtë rast Ju kujtojmë se...
  • Promovohet marka “Pelikani Miqsor”
  • Natyra për të ardhmen - bashkëpunim i fuqishëm për zonat e mbrojtura
  • Ftesë drejtuar gazetarëve që zhvillojnë veprimtarinë e tyre në qytetet Shkodër, Tiranë, Elbasan, Berat dhe Vlorë / nga Qendra EDEN
  • Njoftime
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: