Ditari Natyrës Nr.44 - Janar 2017

Ditari Natyrës Nr.44 - Janar 2017

Broshura PDF: Shiko dokumentin

Në këtë numër do të gjeni:

  • ...me këtë rast Ju kujtojmë se... - 
  • Inkurajim për ruajtjen e natyrës ndërkufitare midis Shqipërisë dhe Malit të Zi - 
  • CO-SEED, Shoqëria Civile Vepron për Zhvillimin Social Ekonomik mbi Bazat e një Mjedisi të Shëndetshëm - 
  • Kujdesi dhe trajtimi i kafshëve të egra në Shqipëri - 
  • Letër interesi për krijimin e grupimit "Të shpëtojmë arinjtë Shqiptarë" - 
  • Njoftime
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: