Ditari Natyrës Nr.46 - Mars 2017

Ditari Natyrës Nr.46 - Mars 2017

Në këtë numër do të gjeni:

  • ...me këtë rast Ju kujtojmë se... - 
  • Takim Përmbyllës në kuadër të projektit “Aktivitete të Qëndrueshme Ekonomike në Zonat e Mbrojtura Detare të Mesdheut; Shqipëria - 
  • Formohet Grupimi “Të shpëtojmë Arinjtë Shqiptarë” - 
  • Memorandum Mirëkuptimi midis CO-SEED dhe Agjencisë Kombëtare të Mjedisit - 
  • INCA merr pjesë në konferencën përmbyllëse të projektit “Ruajtja e Pelikanëve, specie me rëndësi për liqenin e Shkodrës - 
  • Pse proteston Zharrësa / nga Qendra EDEN - 
  • Njoftime
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: