Ditari Natyrës Nr.6 Nëntor 2013

Ditari Natyrës Nr.6 Nëntor 2013

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: - Togfjalëshi që vetëm thuhet, shkruhet, lexohet dhe asgjë tjetër...! - Fushatë informimi publik mbi ndërtimin e qëndrueshëm të hidrocentraleve....
Ditari Natyrës Nr.5 Tetor 2013

Ditari Natyrës Nr.5 Tetor 2013

Në këtë numër do të gjeni: - Togfjalëshi që vetëm thuhet, shkruhet, lexohet dhe asgjë tjetër...! - Workshop informues për shpalljen e Parkut Natyror Rajonal Kthellë—Mirditë....
Ditari Natyrës Nr.4 Shtator 2013

Ditari Natyrës Nr.4 Shtator 2013

Në këtë numër do të gjeni: -   Njerëzimi dhe bashkëjetesa me Zonat e Mbrojtura. - Harta e Rrjetit të Zonave të Mbrojtura dhe Ramsar në Shqipëri. - Rrjeti i Zonave të Mbrojtura...
Ditari Natyrës Nr.3 Gusht 2013

Ditari Natyrës Nr.3 Gusht 2013

Në këtë numër do të gjeni: - Prespa shpallet “Ligatinë e Rëndësisë Ndërkombëtare”. - Takim mbi problemet e peshkimit në Liqenit e Ulzës. - Intervistë me Z.Rezart Kapedani REC...
Ditari Natyrës Nr.2 Korrik 2013

Ditari Natyrës Nr.2 Korrik 2013

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: - Mbahet takimi i parë i Rrjetit të organizatave për Mbrojtjen e Natyrës. - 5 Qershori, Dita Ndërkombëtare e Mjedisit. - Vlerat dhe Rëndësia e Parkut Detar...
Ditari Natyrës Nr.1 Qershor 2013

Ditari Natyrës Nr.1 Qershor 2013

Në këtë numër do të gjeni: - Protestë paqësore me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Biodiversitetit. - Mbahet takimi i Tretë Koordinues i projektit “Ekomuzeumi i Lumit Vjosa/Aoos”....
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: