Ditari Natyrës Nr.28 - Shtator 2015

Ditari Natyrës Nr.28 - Shtator 2015

Në këtë numër do të gjeni:

· ... me këtë rast Ju kujtojmë se ... - 

· Drejt menaxhimit të qëndrueshëm dhe shumëfunksional të natyrës dhe zonave të mbrojtura me pjesëmarrje të gjërë - 

· Filloi hartëzimi i shtigjeve në ZMD Karaburun-Sazan - 

· Njoftime

 

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: