Ditari Natyrës Nr.29 - Tetor 2015

Ditari Natyrës Nr.29 - Tetor 2015

Në këtë numër do të gjeni: 

· ... me këtë rast Ju kujtojmë se ... -

· Ndryshimet Klimatike në politikat dhe dokumentat strategjikë të vendit -

· Rivitalizimi i Ekomuzeumit të lumit Vjosa -

· Zagoria shpallet Park Natyror Rajonal -

· Menaxhimi i ligatinave dhe ruajtja e Pelikanit Kaçurrel -

· Vijojnë takimet e Grupimit "Të Mbrojmë Lumenjtë” -

· Njoftime

 

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: