Ditari Natyrës Nr.24 - Maj 2015

Ditari Natyrës Nr.24 - Maj 2015

Në këtë numë do të gjeni:

· 7 vjet më parë

· Parku Natyror Rajonal Liqeni i Ulzës promovon turizmin e qëndrueshëm 

· INCA pret përfaqësues të Legambiente Italia dhe Shqipëri 

· Kukësi i bashkohet nismës #ShqipëriaJoDuhanit 

· Mbahet në Vlorë takimi i parë me aktoret për planin e menaxhimit të turizmit 

· Njoftime

 

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: