Ditari Natyrës Nr.41 - Tetor 2016

Ditari Natyrës Nr.41 - Tetor 2016

Në këtë numër do të gjeni:

  • ...me këtë rast Ju kujtojmë se... - 
  • Presidenti i INCA-s merr pjesë në Kongresin e IUCN - Hawai-i 2016 - 
  • Platforma One Adriatik kërkon një det pa ndotje - 
  • Zbatimi efektiv i legjislacionit në Zonat e Mbrojtura - 
  • GEO-CRADLE ; takim bashkërendues i aktorëve - 
  • INCA e ftuar në Konferencën “Zhvillimi i Turizmit në Zonat e Mbrojtura - 
  • Përurohen Qendrat e Informacionit në Velipoje dhe Fushë-Studen - 
  • Tregëtimi i problematikave të komunitetit në zonën ku Bankers vepron / nga EDEN - 
  • Njoftime
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: