Ditari Natyrës Nr.42 - Nëntor 2016

Ditari Natyrës Nr.42 - Nëntor 2016

Në këtë numër do të gjeni: 

  • ...me këtë rast Ju kujtojmë se... - 
  • Takim koordinues për shpëtimin e kafshëve të egra në gjendje kaptiviteti - 
  • Takim rajonal i programit “Menaxhimi i ligatinave dhe ruajtja e pelikanit kaçurrel” - 
  • Inventari për sistemin e monitorimit të faunës së egër - 
  • Instalohen bova sinjalizuese në Parkun Kombëtar Detar “Karaburun-Sazan” - 
  • Si t’i drejtohemi gjykatës / nga Lex Ferenda, Milieukontakt Shqipëri dhe Ecoalbania - 
  • PUZZLE ENERGJIE - Ekspozitë Fotografish / nga Qendra EDEN - 
  • Njoftime
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: