Ditari Natyrës Nr.63 - Gusht 2018

Ditari Natyrës Nr.63 - Gusht 2018

Broshura PDF: Shiko dokumentin

Në këtë numër do të gjeni:

  • ...me këtë rast Ju kujtojmë se…
  • Trashëgimia Natyrore e Shqipërisë - UNESCO
  • ILIRIA vazhdon konsultimet mbi krijimin dhe funksionimin e forumeve lokale mjedisore
  • Pylli për të cilin protestohet në Bulqizë, mbetet një ishull i gjelbër mes djerrinave
  • INCA vazhdon konsultimet mbi krijimin dhe funksionimin e forumeve lokale mjedisore
  • Si e përmirëson pjesëmarrja publike vendimmarrjen për çështjet mjedisore?  
  • Menaxhimi i mbetjeve, një problematikë e pazgjidhur / nga Milieukontakt Shqipëri
  • Kur ligjet ekzistojnë, por sërish jetojmë në mes të plehrave / nga Qendra EDEN
  • Njoftime

 

http://www.youblisher.com/p/1964499-Ditari-Natyres-Nr-63/

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: