Ditari Natyrës Nr.63 - Gusht 2018

Ditari Natyrës Nr.63 - Gusht 2018

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: ...me këtë rast Ju kujtojmë se… Trashëgimia Natyrore e Shqipërisë - UNESCO ILIRIA vazhdon konsultimet mbi krijimin dhe funksionimin e forumeve lokale...
Ditari Natyrës Nr.62 - Korrik 2018

Ditari Natyrës Nr.62 - Korrik 2018

Në këtë numër do të gjeni:   ...me këtë rast Ju kujtojmë se… Tryeza e 3-të GEO e Evropës Juglindore Studentët janë ekspertët e ardhshëm të mjedisit, por sëpari janë...
Ditari Natyrës Nr.61 - Qershor 2018

Ditari Natyrës Nr.61 - Qershor 2018

Në këtë numër do të gjeni: ...me këtë rast Ju kujtojmë se... Biodiversiteti i Liqenit të Shkodrës dhe lumit Buna Lançohet Projektit Blue Land /Territoret Blu Takim i Rrjetit CO-SEED në...
Ditari Natyrës Nr.60 - Maj 2018

Ditari Natyrës Nr.60 - Maj 2018

Në këtë numër do të gjeni: ...me këtë rast Ju kujtojmë se... INCA me nxënës të shkollave 9-vjeçare të PK "Divjakë-Karavasta" Listë kontrolli për studimet e VNM dhe VSM Me...
Ditari Natyrës Nr.59 - Prill 2018

Ditari Natyrës Nr.59 - Prill 2018

Në këtë numër do të gjeni:   ...me këtë rast Ju kujtojmë se... 3 Marsi, Dita Botërore e Jetës së Egër Zhduket bregdeti i Kunes në Shëngjin Shërbimet e Ekosistemit...
Ditari Natyrës Nr.58 - Mars 2018

Ditari Natyrës Nr.58 - Mars 2018

Në këtë numër do të gjeni:     ...me këtë rast Ju kujtojmë se... 2 Shkurti, Dita Botërore e Ligatinave Vlerësimi, Analizimi dhe Hartëzimi i impakteve negative në Zonat...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: