Ditari Natyrës Nr.42 - Nëntor 2016

Ditari Natyrës Nr.42 - Nëntor 2016

Në këtë numër do të gjeni:  ...me këtë rast Ju kujtojmë se... -  Takim koordinues për shpëtimin e kafshëve të egra në gjendje kaptiviteti -  Takim rajonal i...
Ditari Natyrës Nr.41 - Tetor 2016

Ditari Natyrës Nr.41 - Tetor 2016

Në këtë numër do të gjeni: ...me këtë rast Ju kujtojmë se... -  Presidenti i INCA-s merr pjesë në Kongresin e IUCN - Hawai-i 2016 -  Platforma One Adriatik kërkon një...
Ditari Natyrës Nr.40 - Shtator 2016

Ditari Natyrës Nr.40 - Shtator 2016

Në këtë numër do të gjeni:  ...me këtë rast Ju kujtojmë se...  ; Për ndërhyrjet në Parkun Kombëtar Divjakë Karavasta...
Ditari Natyrës Nr.39 - Gusht 2016

Ditari Natyrës Nr.39 - Gusht 2016

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: ...me këtë rast Ju kujtojmë se... E veçanta e stafit të Parkut Kombëtar Divjakë-Karavasta; përherë prodhon risi /nga Nihat Dragoti Ç’janë...
Ditari Natyrës Nr.38 - Korrik 2016

Ditari Natyrës Nr.38 - Korrik 2016

Në këtë numër do të gjeni:  ...me këtë rast Ju kujtojmë se... -  Promovimi i Ruajtjes së Natyrës dhe Rroli i OJF-ve Mjedisore / nga Nihat Dragoti -  5 Qershori,...
Ditari Natyrës Nr.37 - Qershor 2016

Ditari Natyrës Nr.37 - Qershor 2016

Në këtë numër do të gjeni: ...me këtë rast Ju kujtojmë se... “Natyra nuk ka nevojë për Ne, zhvillimi pa natyrën është fatalitet!” nga Nihat Dragoti Orë të hapura me...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: