Ditari Natyrës Nr.86 - Korrik 2020

Ditari Natyrës Nr.86 - Korrik 2020

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: 
- Nëse dimë më shumë, mbrojmë më mirë!
- Aeroplanë apo shpendë mbi Lagunën e Nartës
- Së bashku të dëgjojmë zërin e Lagunës së Nartës
- Përherë pranë natyrës dhe kafshëve të egra
- Shijimi i natyrës - Udhërrëfyesi i Baks-Rrjollit
- Promovimi i produkteve agroushqimore në zonën Ana Malit
- Forumet Mjedisore Lokale për advokim dhe lobim
- Media - mesazhe për ruajtjen dhe promovimin e natyrës
- Lamtumirë shishes plastike
- Emoji popullor për të dashur natyrën
- Data të rëndësishme...
- Pak Histori...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: