Ditari Natyrës nr.87 - Gusht 2020

Ditari Natyrës nr.87 - Gusht 2020

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: - Bujqësia dhe shërbimet e ekosistemit
- Pista e aeroportit në zonën Vjosë-Nartë
- Efektet e HEC-eve në Zonat e Mbrojtura
- Sigurojmë të ardhmen e burimeve detare të Adriatikut
- Vlerësimi i kapaciteteve të OSHC
- Projekti #EmpowerMed
- Furnizimi me energji fotovoltaike si rezervë për tre qendra të parqeve kombëtare
- Për mbrojtjen e mjedisit dhe advokacinë për shpalljen zonë e mbrojtur detare të Porto Palermos
- Pak Histori...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: