Ditari Natyrës nr.126 - Nëntor 2023

Ditari Natyrës nr.126 - Nëntor 2023

Ditari Natyrës nr.126 - Nëntor 2023 Në këtë numër do të gjeni: - Kemi të bëjmë me ndryshimin e frymës së ligjit, por edhe mënyrës së funksionimit të një zone të...
Ditari Natyrës nr.125 - Tetor 2023

Ditari Natyrës nr.125 - Tetor 2023

Ditari Natyrës nr.125 - Tetor 2023 Në këtë numër do të gjeni: - Qeveria përjashton shoqërinë civile! - Në Librazhd nga takimi i dytë konsultativ me aktorët...
Ditari Natyrës nr.124 - Shtator 2023

Ditari Natyrës nr.124 - Shtator 2023

Ditari Natyrës nr.124 - Shtator 2023 Në këtë numër do të gjeni: - Parku Kombëtar Shebenik, një ndër zonat e mbrojtura më të rëndësishme në Shqipëri - Një foto sa...
Ditari Natyrës nr.123 - Gusht 2023

Ditari Natyrës nr.123 - Gusht 2023

Ditari Natyrës nr.123 - Gusht 2023 Në këtë numër do të gjeni: - Vazhdojnë ditët informuese nën moton "Qeverisja e mirë promovon qëndrueshmërinë" - Nga Logu i...
Ditari Natyrës nr.122 - Korrik 2023

Ditari Natyrës nr.122 - Korrik 2023

Ditari Natyrës nr.122 - Korrik 2023 Në këtë numër do të gjeni: - Ditë informuese mbi projektin "Qeverisja e mirë për ruajtje efektive dhe të barabartë" - Takime tematike...
Ditari Natyrës nr.121 - Qershor 2023

Ditari Natyrës nr.121 - Qershor 2023

Ditari Natyrës nr.121 - Qershor 2023 Në këtë numër do të gjeni: - Përfundon Eco Camp në Luginën e Grebajës - Takime tematike me grupet e interesit në zonën e PN Korab -...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: