Ditari Natyrës nr.123 - Gusht 2023

Ditari Natyrës nr.123 - Gusht 2023

Ditari Natyrës nr.123 - Gusht 2023 Në këtë numër do të gjeni: - Vazhdojnë ditët informuese nën moton "Qeverisja e mirë promovon qëndrueshmërinë" - Nga Logu i...
Ditari Natyrës nr.121 - Qershor 2023

Ditari Natyrës nr.121 - Qershor 2023

Ditari Natyrës nr.121 - Qershor 2023 Në këtë numër do të gjeni: - Përfundon Eco Camp në Luginën e Grebajës - Takime tematike me grupet e interesit në zonën e PN Korab -...
Të ruajmë natyrën për një bashkëjetesë të qendrueshme

Të ruajmë natyrën për një bashkëjetesë të qendrueshme

Forumi Kombëtar "Të ruajmë natyrën për një bashkëjetesë të qendrueshme"   Shqipëria është një pikë e rëndësishme e biodiversitetit në Europë, por që përballet...
Vazhdojnë ditët informuese nën moton  "Qeverisja e mirë promovon qëndrueshmërinë"

Vazhdojnë ditët informuese nën moton  "Qeverisja e mirë promovon qëndrueshmërinë"

Vazhdojnë ditët informuese nën moton "Qeverisja e mirë promovon qëndrueshmërinë" Maqellara, një nga zonat më të bukura të Parkut Natyror Korab-Koritnik, edhe këtë vit...
Takime tematike me grupet e interesit në kuadër të Natyra2000

Takime tematike me grupet e interesit në kuadër të Natyra2000

Takime tematike me grupet e interesit në PKD Karaburun-Sazan, më Rezervatit Natyror të Menaxhuar Liqeni i Shkodrës si dhe PK Shebenik Në kuadër të diskutimit të gjetjeve të bëra nga...
Takime tematike me grupet e interesit në zonën e  PN Korab-Koritnik

Takime tematike me grupet e interesit në zonën e PN Korab-Koritnik

Takime tematike me grupet e interesit në zonën e PN Korab-Koritnik   Ndalesa e rradhës ishte sot Dibra ku INCA se bashku me përfaqësues të Shoqatës “Agro-Eko Dibra” –...
Qeverisja e mirë promovon qëndrueshmërinë

Qeverisja e mirë promovon qëndrueshmërinë

Kelmendi, zemra e Alpeve, edhe këtë vit mblodhi në Logun e Bjeshkëve banorët e zonës dhe jo vetëm për të promovuar vlerat e traditat më të bukura të maleve shqiptare, e ku për çdo vit,...
Përfundon Eco-Camp në luginën e Grebajës

Përfundon Eco-Camp në luginën e Grebajës

Përfundon Eco-Camp në luginën e Grebajës Ka përfunduar kampi shtatë ditor ekologjik që organizata Green Home, me partnerët e saj INCA nga Shqipëria dhe ERA nga Kosova, organizuan në...
Takime tematike me grupet e interesit në zonën e PK Alpet e Shqipërisë

Takime tematike me grupet e interesit në zonën e PK Alpet e Shqipërisë

Takime tematike me grupet e interesit në zonën e PK Alpet e Shqipërisë   Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri (INCA), në bashkëpunim me organizatat partnere: Shoqata e...
Ditari Natyrës nr.122 - Korrik 2023

Ditari Natyrës nr.122 - Korrik 2023

Ditari Natyrës nr.122 - Korrik 2023 Në këtë numër do të gjeni: - Ditë informuese mbi projektin "Qeverisja e mirë për ruajtje efektive dhe të barabartë" - Takime tematike...
Takime tematike me grupet e interesit në zonën e PN Korab-Koritnik

Takime tematike me grupet e interesit në zonën e PN Korab-Koritnik

Takime tematike me grupet e interesit në zonën e PN Korab-Koritnik   Ndalesa e rradhës ishte dje më dt. 7 Qershor në Kukës ku INCA se bashku me përfaqësues të Shoqatës së Pyjeve...
1FUTURE

1FUTURE

1FUTURE   Në datat 3 – 4 Maj 2023 u zhvillua Takimi Hapës i projektit “1FUTURE”, financuar nga Bashkimi Evropian, në mjediset e Qendrës “Liria” pranë Fakultetit Ekonomik të...
Ditë informuese mbi projektin "Qeverisja e mirë për ruajtje efektive dhe të barabartë"

Ditë informuese mbi projektin "Qeverisja e mirë për ruajtje efektive dhe të barabartë"

Ditë informuese mbi projektin "Qeverisja e mirë për ruajtje efektive dhe të barabartë" Të flasësh për zonën e PN Korab-Koritnikut është një detyrë e vështirë, se vlerat...
Ditari Natyrës nr.120 - Maj 2023

Ditari Natyrës nr.120 - Maj 2023

Ditari Natyrës nr.120 - Maj 2023 Në këtë numër do të gjeni: - Forum Kombëtar - Natyra dhe Qëndrueshmëria - Starton projekti 1Future - Takime tematike me grupet e...
Ditari Natyrës nr.119 - Prill 2023

Ditari Natyrës nr.119 - Prill 2023

Ditari Natyrës nr.119 - Prill 2023 Në këtë numër do të gjeni: - Qeverisja e mirë për ruajtje efektive dhe të barabartë - INCA merr pjesë në panairin e OJF-ve...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: