Përqasje Inovative për Identifikimin e Zonave Natyra2000 - Vlorë

Përqasje Inovative për Identifikimin e Zonave Natyra2000 - Vlorë

U mbajt në Vlorë takimi lokal informues i rradhës "Përqasje Inovative për Identifikimin e Zonave Natyra2000"...   ...Takimi kishte si qëllim të japë informacion të...
Ditari Natyrës nr.111 - Gusht 2022

Ditari Natyrës nr.111 - Gusht 2022

Në këtë numër do të gjeni: - Gjiri i Porto Palermos shpallet Park Natyror! - Krijimi dhe menaxhimi i Rrjetit Natyra2000 në Shqipëri - Përfshirja e komunitetit në...
Për një Mjedis Detar të Qëndrueshëm

Për një Mjedis Detar të Qëndrueshëm

Takimi Kombëtar  “Për një mjedis detar të qëndrueshëm”, organizuar në kuadër të projektit “MPANetworks” (Rrjete të Zonave të Mbrojtura Detare) të financuar nga...
Përqasje Inovative për Identifikimin e Zonave Natyra2000 - Shkodër

Përqasje Inovative për Identifikimin e Zonave Natyra2000 - Shkodër

Nga Shkodra ku u zhvillua Takimi lokal informues "Përqasje Inovative për Identifikimin e Zonave Natyra2000"...   ...Takimi ka për qëllim të japë informacion të detajuar...
Gjiri i Porto Palermos shpallet Park Natyror!

Gjiri i Porto Palermos shpallet Park Natyror!

Gjiri i Porto Palermos shpallet Park Natyror !   PËRGËZIME!!!   Një lajm i shumëpritur nga qeveria. Përpjekjet disavjeçare të #incaalbania dhe partnerëve...
Menaxhimi i qëndrueshëm i ligatinave dhe OMSHC-të

Menaxhimi i qëndrueshëm i ligatinave dhe OMSHC-të

Menaxhimi i qëndrueshëm i ligatinave dhe Organizatat Mjedisore të Shoqërisë Civile Në kuadër te projektit "Forcimi i kapaciteteve të shoqërisë civile në Mesdheun jugor dhe lindor për...
Shkollë verore me të rinjtë e bashkisë Lezhë

Shkollë verore me të rinjtë e bashkisë Lezhë

Shkollë verore me të rinjtë e bashkisë Lezhë "Trajnim tre ditor me të rinjtë e bashkisë Lezhë"   Për të ngritur njohuritë e të rinjve në Bashkinë Lezhë për...
Ditari Natyrës nr.110 - Korrik 2022

Ditari Natyrës nr.110 - Korrik 2022

Në këtë numër do të gjeni: - Krijimi dhe menaxhimi i rrjetit Natura2000 në Shqipëri - Mirëmenaxhimi i ujit - Rangers nuk janë të huaj për...
Duke punuar për rrjete ripërtëritëse të ZMD-ve

Duke punuar për rrjete ripërtëritëse të ZMD-ve

Duke punuar për rrjete ripërtëritëse të Zonave të Mbrojtura Detare Njëqind shkencëtarë dhe menaxherë të zonave të mbrojtura detare (MPA) nga 18 vende evropiane u takuan në Palma de...
Shkollë verore me të rinjtë e bashkisë Has

Shkollë verore me të rinjtë e bashkisë Has

Shkollë verore me të rinjtë e bashkisë Has "Trajnim tre ditor me të rinjtë e bashkisë Has"…   Për të ngritur njohuritë e të rinjve në Bashkinë Has për burimet...
Krijimi dhe menaxhimi i rrjetit Natura2000 në Shqipëri

Krijimi dhe menaxhimi i rrjetit Natura2000 në Shqipëri

Rrugëtimi drejt integrimit dhe anëtarësimit në BE e ngarkon Shqipërinë me detyrimin për të identifikuar dhe mbrojtur trashëgiminë e saj natyrore me interes të lartë ruajtjeje për...
Dritare e dijes, informimit, përditësimit dhe e risive mbi Natyrën!...

Dritare e dijes, informimit, përditësimit dhe e risive mbi Natyrën!...

Dritare e dijes, informimit, përditësimit dhe e risive mbi Natyrën!... 10 vjet më parë, në Qershor 2013, nisi hapat “Ditari i Natyrës”, fillesa e një dritareje të dijes, informimit,...
Suedia viziton Shkodrën...

Suedia viziton Shkodrën...

Suedia viziton Shkodrën...   Inca Shqipëria ishte sot pjesë e panairit të OJF-ve në kuadër të aktivitetit "Suedia viziton Shkodrën".   Qytetare të shumtë të...
Ditari Natyrës nr.109 - Qershor 2022

Ditari Natyrës nr.109 - Qershor 2022

Në këtë numër do të gjeni: Dritare e dijes, informimit, përditësimit dhe risive mbi natyrën!... Për një Mjedis Detar të Qëndrueshëm Udhëtim studimor pranë PKD Karaburun-Sazan Duke...
Living Buna

Living Buna

Me rastin e Dites Botërore të Tokës në Bunë, Lumi i Jetës, u zhvilluan aktivitete të shumta ku ftesa ishte e hapur për të gjithë ata që duan të shijojnë bukuritë natyrore që Buna...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: