Takimi i rrjetit të MPN

Takimi i rrjetit të MPN

Takimi i rrjetit të MPN (Mediterranean Posidonia Network) Rrjeti mesdhetar i Posidonia (MPN) organizoi sot, 8 janar 2021 takimin e parë për këtë vit në kuadër të bashkëpunimit midis shteteve...
Aksione komunitare në zonat e mbrojtura - Dhjetor 2020

Aksione komunitare në zonat e mbrojtura - Dhjetor 2020

- Në kuadër të projektit ACAP, shkolla “22 Tetori” në Berat, realizoi 2 orë edukative mjedisore në klasa të ndryshme me qëllim njohjen e vlerave të natyrës dhe të biodiversitetit. Një...
Trajnim i operatorëve dhe bizneseve turistike në ZM në Gjirin e Vlorës

Trajnim i operatorëve dhe bizneseve turistike në ZM në Gjirin e Vlorës

“Trajnim i operatorëve turistikë dhe bizneseve turistike në zonat e mbrojtura në Gjirin e Vlorës si aktorë kryesorë në zbatimin e planit të menaxhimit të këtyre zonave dhe si përdorues...
Ditari Natyrës Nr.91 - Dhjetor 2020

Ditari Natyrës Nr.91 - Dhjetor 2020

Në këtë numër do të gjeni: - Natyra nuk flet, nuk proteston, por hakmerret! - Organizatat e shoqërisë civile dhe ligatinat - GREEN 27 - koalicioni i OJF-ve shqiptare...
Organizatat e shoqërisë civile dhe Ligatinat

Organizatat e shoqërisë civile dhe Ligatinat

Në datat 24-25 nëntor dhe 1-2 dhjetor 2020 u zhvillua trajnimi i trajnerëve me tematike "Përfshirja e komunitetit lokal në menaxhimin e ligatinave" të organizuar nga WWF Afrika dhe...
Aksione të komunitetit në Zonat e Mbrojtura - Nëntor 2020

Aksione të komunitetit në Zonat e Mbrojtura - Nëntor 2020

Shkolla Meleq Gosnishti - Përmet zhvilloi një aktivitet në kuadër të miniprojekit "E kemi ne në dorë, nga kush presim? Së bashku mund ta vlerësojmë dhe mbrojmë natyrën!" Ky...
Marrëveshjet ndërkombëtare/acquis dhe hidroenergjitike në lidhje me biodiversitetin

Marrëveshjet ndërkombëtare/acquis dhe hidroenergjitike në lidhje me biodiversitetin

Trajnim “ Marrëveshjet ndërkombëtare/ acquis dhe hidroenergjitike në lidhje me biodiversitetin" Në datat 15, 17 dhe 22 dhjetor 2020 u zhvillua trajnimi online “Marrëveshjet...
GREEN 27 - koalicioni i OJF-ve shqiptare bëhet pjesë e nismës rajonale

GREEN 27 - koalicioni i OJF-ve shqiptare bëhet pjesë e nismës rajonale

Drejt një zëri të përbashkët në negociatat e BE-së Të gjitha vendet në Ballkanin Perëndimor po e shohin integrimin në BE si horizontin e përbashkët të së ardhmes. Pavarësisht...
Trainim mbi legjislacionin kombëtar për ruajtjen e natyrës - Vlorë

Trainim mbi legjislacionin kombëtar për ruajtjen e natyrës - Vlorë

E premte 6 nëntor 2020 - Vlorë   INCA zhvilloi trainimin e rradhës në Vlorë "Mbi legjislacionin kombëtar për ruajtjen e natyrës, përdorimin dhe menaxhimin e...
Ndikimin e politikave për ruajtjen e ligatinave

Ndikimin e politikave për ruajtjen e ligatinave

Trajnim online mbi \'Ndikimin e politikave për ruajtjen e ligatinave\' Në datat 8, 11 dhe 15-16 dhjetor 2020 u zhvillua trajnimi i trajnerëve me tematike "Ndikimi i politikave për ruajtjen e...
Ditari Natyrës Nr.90 - Nëntor 2020

Ditari Natyrës Nr.90 - Nëntor 2020

Në këtë numër do të gjeni: - OMSHC të bashkuara për mbrojtjen e natyrës - Më jep një mbetje, ta shndërroj në art - Të njohim llojet e rëndësishme...
Të njohim speciet - Shqiponja e malit

Të njohim speciet - Shqiponja e malit

Të njohim speciet e zonave të mbrojtura të Parkut Kombëtar Llogara, Rezervës Natyrore të Menaxhuar Karaburun dhe Lagunes së Orikumit - Shqiponja e malit. Shqiponja e malit* (_Aquila...
Të nderuar miq, kolegë, bashkëpuntorë, dashamirës!

Të nderuar miq, kolegë, bashkëpuntorë, dashamirës!

Të nderuar miq, kolegë, bashkëpuntorë, dashamirës!   Një Vit i Ri po afron duke lënë pas një vit si 2020 plot sfida, siç ishte përballja me dëmet shkatërruese të tërmetit si...
Takim me aktorët e grupet e interesit në ZM në Gjirin e Vlorës

Takim me aktorët e grupet e interesit në ZM në Gjirin e Vlorës

  View the embedded image gallery online at: https://inca-al.org/sq/postimet?start=120#sigProId8fbdbacd9c “Takim me aktorët e grupet e interesit në zonat e mbrojtura në Gjirin e...
Ditari Natyrës Nr.89 - Tetor 2020

Ditari Natyrës Nr.89 - Tetor 2020

Në këtë numër do të gjeni: - Burimet natyrore nën presion - Natyra në sytë e fëmijëve - Të njohim llojet e rëndësishme të florës dhe faunës - Nga...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: