Ditari Natyrës nr.110 - Korrik 2022

Ditari Natyrës nr.110 - Korrik 2022

Në këtë numër do të gjeni:

Krijimi dhe menaxhimi i rrjetit Natura2000 në Shqipëri

Mirëmenaxhimi i ujit

Rangers nuk janë të huaj për Diversitetin!

Buna ju fton!

Living Buna

Nature - based solutions

Dam Removal Europe

Ujëvara e Grykës së Selcës destinacion turistik mes bukurive të Dropullit

Emisioni Gjurmët - Projekti "Zonat e Mbrojtura Detare" dhe Genti Kromidha

Parku Kombëtar Divjakë - Karavasta, një perlë e natyrës

Zona e Mbrojtur në Vlorë

Mali i Tomorrit, shtëpia e shumë kafshëve të egra

Data të rëndësishme

Pak histori...

Për më tepër klikoni këtu...

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: