Ditari Natyrës nr.111 - Gusht 2022

Ditari Natyrës nr.111 - Gusht 2022

Në këtë numër do të gjeni:

Gjiri i Porto Palermos shpallet Park Natyror!

Krijimi dhe menaxhimi i Rrjetit Natyra2000 në Shqipëri

Përfshirja e komunitetit në menaxhimin e qëndrueshëm të Parkut Natyror Korab-Koritnik

Living Buna

Investime të qëndrueshme dhe mjedisore

Mbrojtja e Mjedisit, IUCN: Shqipëria, hapa pozitivë në zbatimin e politikave

Porto Palermo - INCA Albania

Gazetaria më e mirë e advokimit mediatik për ruajtjen e natyrës

Shprehje interesi për pjesëmarrje në rrjetin Kombëtar të NGO/OSHC Natyra2000 - Mbrojtja e Biodiversitetit

Nature-based Solutions

Pak histori...

Për më tepër, ju lutemi klikoni këtu...

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: