Ditari Natyrës nr.109 - Qershor 2022

Ditari Natyrës nr.109 - Qershor 2022

Në këtë numër do të gjeni:

 • Dritare e dijes, informimit, përditësimit dhe risive mbi natyrën!...
 • Për një Mjedis Detar të Qëndrueshëm
 • Udhëtim studimor pranë PKD Karaburun-Sazan
 • Duke punuar për rrjetet e Zonave të Mbrojtura Detare
 • Mështetje në menaxhimin efektiv të ZMD
 • Rreziqet që u kanosen ligatinave dhe menaxhimi i tyre
 • Living Buna
 • Mirëmenaxhimi i ujit...
 • Në ndihmë të fermerëve
 • Brezi i ri, e ardhmja jonë
 • Transparencë në përdorimine burimeve natyrore
 • #SaveSoil
 • Në Shebenik, në parajsë!
 • Fishing përgjatë rrjedhjes së lumit Buna

 • Buna, destinacioni turistik që mund të shijohet nga çdo grupmoshë
 • Data të rëndësishme

 • Pak histori...

Për më tepër klikoni këtu...

 

 

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: