Ditari Natyrës nr.108 - Maj 2022

Ditari Natyrës nr.108 - Maj 2022

Në këtë numër do të gjeni:

"Watch-dog" dhe modelet e strategjisë advokuese

Mështetje ekonomike për Prespën

Rasti i nismës GEO - CRADLE

Fuqizimi i OShC-ve për Mbrojtjen e Mjedisit në Shqipëri

Forcimi i ligatinave në Ballkan dhe ruajtja e pelikanit të dalmacisë

#SaveSoil

MedPAN is hiring!

"Shfarosja e Pyjeve" - Masakra nga zjarret dhe prerjet e paligjshme

Edukimi Mjedisor në Zonat e Mbrojtura - flet Endora Çelohoxhaj - AdZM Vlorë

All'interno del Parco Nazionale di Divjakë Karavasta in Albania (Tour Virtuale)

National Park Divjakë - Karavasta

Parku Kombëtar Prespë, i ftuar Ilion Thanasi

World Migratory Bird Day 2022

Data të rëndësishme

Pak Histori...

 

Për më tepër klikoni këtu...

 

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: