Gazetaria më e mirë e advokimit mediatik për ruajtjen e natyrës

Gazetaria më e mirë e advokimit mediatik për ruajtjen e natyrës

Thirrje e hapur për konkursin e çmimit “Gazetaria më e mirë e advokimit mediatik për ruajtjen e natyrës”   Me qëllimin për të rritur angazhimin dhe forcimin e rolit të...
Thirrje për pjesëmarrje në Shkollën Verore!

Thirrje për pjesëmarrje në Shkollën Verore!

THIRRJE PËR PJESËMARRJE NË SHKOLLËN VERORE!   TRAJNIM 3-DITOR NË PARKUN KOMBËTAR TË LLOGARA-SË Për të ngritur kapacitetet e studentëve të fushave të natyrës mbi njohjen e...
Fuqizimi i kontributit të sektorit të shoqërisë civile në negociatat për anëtarësimin në BE për Kapitullin 27

Fuqizimi i kontributit të sektorit të shoqërisë civile në negociatat për anëtarësimin në BE për Kapitullin 27

Fuqizimi i kontributit të sektorit të shoqërisë civile në negociatat për anëtarësimin në BE për Kapitullin 27”    Hyrje Rrugëtimi i Shqipërisë në procesin e...

Job Opportunities

Grants Coordinator in Albania & North Macedonia for the Prespa Ohrid Nature Trust Click here for more...
Albanian CSOs’ in the EU membership negotiation process

Albanian CSOs’ in the EU membership negotiation process

Albanian CSOs’ in the EU membership negotiation...
Thirrje shkollave për veprim

Thirrje shkollave për veprim

“Thirrje shkollave për veprim” është nisma e projektit ACAP drejtuar për të gjitha shkollat e rrethit të Vlorës, Beratit dhe Përmetit, lidhur me aplikimin e projekteve për...
Veprimi për Bunën II: Thirrje për propozime

Veprimi për Bunën II: Thirrje për propozime

Veprimi për Bunën II: Thirrje për propozime Partnerët e projektit “Living Buna” ftojnë banorët e Peizazhit të Mbrojtur të Lumit Buna Velipojë të paraqesin propozimet e tyre për...
OPEN INVITATION  Our ref: “MPA Networks” Project – Pilot Action-Albania -5385

OPEN INVITATION Our ref: “MPA Networks” Project – Pilot Action-Albania -5385

OPEN INVITATION Our ref: “MPA Networks” Project – Pilot Action-Albania -5385   Subject: Open Invitation for external consultancy services on sustainable small-scale fishi ngand...
Open Letter by the undersigned IUCN Members to the IUCN Council

Open Letter by the undersigned IUCN Members to the IUCN Council

Open Letter by the undersigned IUCN Members to the IUCN Council AAO, AEnv, AGEREF/CL, ARCAS, BEES-ONG, BUND Naturschutz in Bayern, CEIDA, CENESTA, CRADIB-ONG, DNR, EuroNatur, Exploralis, FODER, FoN,...
Civil Society & Think Tank Forum I: Berlin 2021

Civil Society & Think Tank Forum I: Berlin 2021

Civil Society & Think Tank Forum I: Berlin 2021" mblodhi përfaqësues te shoqërisë civile dhe ekspertë nga vendet e Ballkanit Perëndimor, të cilët diskutuan...
Ekosistem Inovativ të menaxhimit të mbetjeve

Ekosistem Inovativ të menaxhimit të mbetjeve

Bashkëpunimi i 4 vendeve të rajonit për krijimin e një Ekosistemi Inovativ të menaxhimit të mbetjeve -  Projekti S.W.A.N, i financuar me fondet e Bashkimit Europian dhe Fondet...
Invitation to Tender ref: 2018 the project Nr. 59 “Blue land”

Invitation to Tender ref: 2018 the project Nr. 59 “Blue land”

Invitation to Tender Tirana on, 15 May 2018 Our ref: 2018/ the project Nr. 59 “Blue land”, External expert for Blue Land Implementing group and related activities Dears, INVITATION TO TENDER...
Lançimi i konkursit për mediat - Çmime për Gazetarinë Mjedisore në Shqipëri

Lançimi i konkursit për mediat - Çmime për Gazetarinë Mjedisore në Shqipëri

Thirrje e hapur për konkursin e çmimit të gazetarisë më të mirë mjedisore   Me qëllimin për të rritur angazhimin dhe forcimin e rolit të mediave në nxitjen e një vendimmarrjeje...
Udhëzime për të kontribuar në Ditarin e Natyrës

Udhëzime për të kontribuar në Ditarin e Natyrës

Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri mirëpret artikuj të ndryshëm të cilët ju dëshironi t’i publikoni në Ditarin e tij elektronik. Artikujt duhet të paraqitet: titulli; një...
Projekti S.W.A.N

Projekti S.W.A.N

Projekti S.W.A.N (Platforma dixhitale për ripërdorimin e mbetjeve të ngurta për Ballkanin), bashkëfinancohet nga Programi Ndërkombetar i Bashkëpunimit Interreg V Balkan-Mediterranean 2014-2020...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: