Menaxhimi i qëndrueshëm i ligatinave dhe OMSHC-të

Menaxhimi i qëndrueshëm i ligatinave dhe OMSHC-të

Menaxhimi i qëndrueshëm i ligatinave dhe Organizatat Mjedisore të Shoqërisë Civile

Në kuadër te projektit "Forcimi i kapaciteteve të shoqërisë civile në Mesdheun jugor dhe lindor për menaxhim të qëndrueshëm të ligatinave", financuar nga Fondi Francez për Mjedisin Botëror dhe që zbatohet në bashkëpunim me Tour du Valat, Instituti për Ruajtjen e Natyrës ne Shqipëri - INCA, zhvilloi një sërë trajnimesh në Shkodër dhe Vlorë për ngritjen e kapaciteteve dhe angazhimit të NGO-ve/OSHC-ve në praktikat menaxhuese të ligatinave.
Tematikat e trajnimeve janë:
1. Ligatinat dhe dinamika e tyre hidrologjike.
2. Rreziqet qe i kanosen ligatinave dhe menaxhimi i tyre.
3. Ndikimi në politikat publike.
 
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: