Takime tematike me grupet e interesit në zonën e PN Korab-Koritnik

Takime tematike me grupet e interesit në zonën e PN Korab-Koritnik

Takime tematike me grupet e interesit në zonën e PN Korab-Koritnik   Ndalesa e rradhës ishte dje më dt. 7 Qershor në Kukës ku INCA se bashku me përfaqësues të Shoqatës së Pyjeve...
1FUTURE

1FUTURE

1FUTURE   Në datat 3 – 4 Maj 2023 u zhvillua Takimi Hapës i projektit “1FUTURE”, financuar nga Bashkimi Evropian, në mjediset e Qendrës “Liria” pranë Fakultetit Ekonomik të...

3 - INVITATION TO TENDER FOR External expertise

      INVITATION TO TENDER FOR EXTERNAL EXPERTISE Contract title: REF Act. 1.3 – Consultancy for development a spatial analysis of the status of...
Ditari Natyrës nr.120 - Maj 2023

Ditari Natyrës nr.120 - Maj 2023

Ditari Natyrës nr.120 - Maj 2023 Në këtë numër do të gjeni: - Forum Kombëtar - Natyra dhe Qëndrueshmëria - Starton projekti 1Future - Takime tematike me grupet e...
Ditari Natyrës nr.119 - Prill 2023

Ditari Natyrës nr.119 - Prill 2023

Ditari Natyrës nr.119 - Prill 2023 Në këtë numër do të gjeni: - Qeverisja e mirë për ruajtje efektive dhe të barabartë - INCA merr pjesë në panairin e OJF-ve...
Ditari Natyrës nr.118 - Mars 2023

Ditari Natyrës nr.118 - Mars 2023

Ditari Natyrës nr.118 - Mars 2023   Në këtë numër do të gjeni: - Habitati i Tulipanit Shqiptar shpallet Monument Natyre - Vjosa shpallet Park Kombëtar. Ekspertët:...
Të ruajmë natyrën për një bashkëjetesë të qendrueshme

Të ruajmë natyrën për një bashkëjetesë të qendrueshme

Forumi Kombëtar "Të ruajmë natyrën për një bashkëjetesë të qendrueshme"   Shqipëria është një pikë e rëndësishme e biodiversitetit në Europë, por që përballet...
INCA merr pjesë në panairin e OJF-ve mjedisore

INCA merr pjesë në panairin e OJF-ve mjedisore

INCA Albania ishte sot pjesëmarrëse në panairin e OJF-ve mjedisore organizuar nga Universiteti Polis në kuadër të “Javës së Tokës”.   Nëpërmjet materialeve të shumta, si...
Ditari Natyrës nr.117 - Shkurt 2023

Ditari Natyrës nr.117 - Shkurt 2023

Ditari Natyrës nr.117 - Shkurt 2023 Në këtë numër do të gjeni: - INCA mbyll me sukses projektin "Rrjetëzimi dhe Advokim për Aksione Komunitare të Ruajtjes së Burimeve...
Takime tematike me grupet e interesit në zonën e  PN Korab-Koritnik

Takime tematike me grupet e interesit në zonën e PN Korab-Koritnik

Takime tematike me grupet e interesit në zonën e PN Korab-Koritnik   Ndalesa e rradhës ishte sot Dibra ku INCA se bashku me përfaqësues të Shoqatës “Agro-Eko Dibra” –...
Qeverisja e mirë për ruajtje efektive dhe të barabartë

Qeverisja e mirë për ruajtje efektive dhe të barabartë

Qeverisja e mirë për ruajtje efektive dhe të barabartë   Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri - Inca Shqipëria organizoi sot takimin hapës të projektit “Qeverisja e...
Rrjetet komunitare dhe bashkitë - sfidat e bashkëpunimit dhe advokimit

Rrjetet komunitare dhe bashkitë - sfidat e bashkëpunimit dhe advokimit

Nga Takim Përmbyllës i projektit "Rrjetëzimi dhe Advokim për Aksione Komunitare të Ruajtjes së Burimeve Natyrore Lokale", me temë “RRJETET KOMUNITARE dhe BASHKITË - SFIDAT E...
Takime tematike me grupet e interesit në zonën e PK Alpet e Shqipërisë

Takime tematike me grupet e interesit në zonën e PK Alpet e Shqipërisë

Takime tematike me grupet e interesit në zonën e PK Alpet e Shqipërisë   Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri (INCA), në bashkëpunim me organizatat partnere: Shoqata e...

2 - INVITATION TO TENDER FOR EXTERNAL EXPERTISE

INVITATION TO TENDER FOR EXTERNAL EXPERTISE Contract title: REF. Act. 1.2 – Consultancy on Analysis of stakeholders Institute for Nature Conservation in Albania invite you to take part in the...
Gazetaria më e mirë e advokimit mediatik për ruajtjen e natyrës

Gazetaria më e mirë e advokimit mediatik për ruajtjen e natyrës

Nga takimi me përfaqësues të medias “GAZETARIA MË E MIRË E ADVOKIMIT MEDIATIK PËR RUAJTJEN E NATYRËS”   Në kuadër të projektit “Rrjetëzimi dhe Advokim për Aksione...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: