Raport Analiza Vlerat Vlora

Raport Analiza Vlerat Vlora

Projekti “Fuqizimi i OJQ-ve Shqiptare për të mbështetur krijimin dhe menaxhimin e rrjetit Natyra 2000 në Shqipëri / Mbrojtja e...
Në Vlorë nga Takimi i dytë konsultativ me aktorët lokalë dhe rajonal...

Në Vlorë nga Takimi i dytë konsultativ me aktorët lokalë dhe rajonal...

Në Vlorë nga Takimi i dytë konsultativ me aktorët lokalë dhe rajonal...   INCA në bashkëpunim me shoqatën Shoqata Flag Pine, Vlorë, organizuan takimin e dytë konsultativ me...
Kërkuesit shkencor përgatiten në auditorët e universiteteve dhe atje ata marrin konceptet dhe praktikat bazë të ruajtjes së vlerave natyrore

Kërkuesit shkencor përgatiten në auditorët e universiteteve dhe atje ata marrin konceptet dhe praktikat bazë të ruajtjes së vlerave natyrore

Kërkuesit shkencor përgatiten në auditorët e universiteteve dhe atje ata marrin konceptet dhe praktikat bazë të ruajtjes së vlerave natyrore.   Këtë përgatitje e gjetëm në...
Rekomandimet procesi Natyra 2000

Rekomandimet procesi Natyra 2000

Projekti “Fuqizimi i OJQ-ve Shqiptare për të mbështetur krijimin dhe menaxhimin e rrjetit Natyra 2000 në Shqipëri / Mbrojtja e Biodiversitetit” - Rekomandimet procesi Natyra...
Me sudentet e Fakultetit të Shkencave Teknike dhe Natyrore në Universitetin “Ismail Qemali”, Vlorë

Me sudentet e Fakultetit të Shkencave Teknike dhe Natyrore në Universitetin “Ismail Qemali”, Vlorë

Me sudentet e Fakultetit të Shkencave Teknike dhe Natyrore në Universitetin “Ismail Qemali”, Vlorë   Studentët e rinj të degës së biologjisë detare ishin grupi i radhës për...
Ditari Natyrës nr.125 - Tetor 2023

Ditari Natyrës nr.125 - Tetor 2023

Ditari Natyrës nr.125 - Tetor 2023 Në këtë numër do të gjeni: - Qeveria përjashton shoqërinë civile! - Në Librazhd nga takimi i dytë konsultativ me aktorët...
Natura 2000 Best Practices

Natura 2000 Best Practices

Projekti “Fuqizimi i OJQ-ve Shqiptare për të mbështetur krijimin dhe menaxhimin e rrjetit Natyra 2000 në Shqipëri / Mbrojtja e Biodiversitetit” - Natura 2000 Best...
Në Kukës me grupet e interesit në kuadër të projektit Qeverisja e mirë për ruajtje efektive dhe të barabartë

Në Kukës me grupet e interesit në kuadër të projektit Qeverisja e mirë për ruajtje efektive dhe të barabartë

Në Kukës me grupet e interesit në kuadër të projektit Qeverisja e mirë për ruajtje efektive dhe të barabartë Përkufizimi i thjeshtë i qeverisjes – kush mban pushtetin, autoritetin dhe...
Në Shkodër nga Takimi i dytë konsultativ me aktorët lokalë dhe rajonal

Në Shkodër nga Takimi i dytë konsultativ me aktorët lokalë dhe rajonal

Në Shkodër nga Takimi i dytë konsultativ me aktorët lokalë dhe rajonal...   Inca Shqipëria në bashkëpunim me shoqatën Federata e Pyjeve dhe Kullotave Komunale, Shkodër,...
Ndalesa e rradhës ishte Tropoja dhe PK Alpet e Shqipërisë...

Ndalesa e rradhës ishte Tropoja dhe PK Alpet e Shqipërisë...

Ndalesa e rradhës ishte Tropoja dhe PK Alpet e Shqipërisë...   Në kuadër të projektit Qeverisja e mirë për ruajtje efektive dhe të barabartë, INCA shvilloi takimin e rradhës me...
Ndalesa e rradhës ishte Malësia e Madhe dhe PK Alpet e Shqipërisë...

Ndalesa e rradhës ishte Malësia e Madhe dhe PK Alpet e Shqipërisë...

Ndalesa e rradhës ishte Malësia e Madhe dhe PK Alpet e Shqipërisë...   Në kuadër të projektit Qeverisja e mirë për ruajtje efektive dhe të barabartë, INCA shvilloi takimin e...
Të tregosh eksperienca është e bukur, por të diskutosh me të rinjtë për të ardhmen kërkon më shumë se impenjim

Të tregosh eksperienca është e bukur, por të diskutosh me të rinjtë për të ardhmen kërkon më shumë se impenjim

Të tregosh eksperienca është e bukur, por të diskutosh me të rinjtë për të ardhmen kërkon më shumë se impenjim.   Në datë 23.10.2023, INCA Shqipëria në bashkëpunim me...
Ditari Natyrës nr.126 - Nëntor 2023

Ditari Natyrës nr.126 - Nëntor 2023

Ditari Natyrës nr.126 - Nëntor 2023 Në këtë numër do të gjeni: - Kemi të bëjmë me ndryshimin e frymës së ligjit, por edhe mënyrës së funksionimit të një zone të...
Në Peshkopi me grupet e interesit në kuadër të projektit Qeverisja e mirë për ruajtje efektive dhe të barabartë

Në Peshkopi me grupet e interesit në kuadër të projektit Qeverisja e mirë për ruajtje efektive dhe të barabartë

Në Peshkopi me grupet e interesit në kuadër të projektit "Qeverisja e mirë për ruajtje efektive dhe të barabartë"...   Menaxhimi i zonave të mbrojtura natyrore është...
Ditët informuese vazhdojnë ....

Ditët informuese vazhdojnë ....

Dita e të vjelave........ Dita e të vjelave në Peshkopi është një ngjarje e rëndësishme dhe e gëzueshme për këtë zonë. Kjo është një festë që përcjell traditat dhe zakonet e...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: