Më shumë ndotje ajri, më pak fëmijë në ballkanin perëndimor

Më shumë ndotje ajri, më pak fëmijë në ballkanin perëndimor

MË SHUMË NDOTJE AJRI, MË PAK FËMIJË NË BALLKANIN PERËNDIMOR Cilësia e dobët e ajrit është ndër shkaqet e rritjes së infertilitetit dhe sterilitetit tek grate dhe burrat në të gjithë...
Përse i burgosin kafshët?!

Përse i burgosin kafshët?!

Përse i burgosin kafshët?! Genti Kromidha, GREEN27 “O ba përse i kanë burgosur kafshët këtu” – më pyeti ime bijë ndërsa po drekonim në një nga restorantet përreth...
Në Ballkanin perëndimor, jetojmë brenda një reje helmuese

Në Ballkanin perëndimor, jetojmë brenda një reje helmuese

NË BALLKANIN PERËNDIMOR, JETOJMË BRENDA NJË REJE HELMUESE   Ballkani Perëndimor ka nivelin më të keq të cilësisë së ajrit në Europë - duke shkaktuar 13,500 vdekje të...
Ditari Natyrës nr.93 - Shkurt 2021

Ditari Natyrës nr.93 - Shkurt 2021

Në këtë numër do të gjeni: - A është shkatërrimi i natyrës mënyra e duhur për zhvillim? - Letër e hapur Kryeministrit të Shqipërisë z. Edi RAMA! - Ky simbol...
Çfarë po na bën neve ajri i ndotur në ballkanin perëndimor?

Çfarë po na bën neve ajri i ndotur në ballkanin perëndimor?

ÇFARË PO NA BËN NEVE AJRI I NDOTUR NË BALLKANIN PERËNDIMOR? NDOTJA E AJRIT DHE PASOJAT E TIJ TEK SHKALLA E VDEKSHMËRISË DHE SHËNDETI I QYTETARËVE TË BALLKANIT PERËNDIMOR Thithja e ajrit...
Takimi i rrjetit të MPN

Takimi i rrjetit të MPN

Takimi i rrjetit të MPN (Mediterranean Posidonia Network) Rrjeti mesdhetar i Posidonia (MPN) organizoi sot, 8 janar 2021 takimin e parë për këtë vit në kuadër të bashkëpunimit midis shteteve...
Aksione komunitare në zonat e mbrojtura - Shkurt 2021

Aksione komunitare në zonat e mbrojtura - Shkurt 2021

Aksione komunitare në zonat e mbrojtura - Janar 2021 Në kuadër të projektit ACAP dhe me mbështetjen e INCA, të minigrantit të fituar nga shkolla “Industriale” e Vlorës me titullin...
Fatkeqësia nuk vjen kurrë vetëm: ndotja e ajrit dhe Covid-19

Fatkeqësia nuk vjen kurrë vetëm: ndotja e ajrit dhe Covid-19

Prej vitesh, Ballkani Perëndimor ka qenë një nga rajonet më të prekura nga ndotja e ajrit në Europë. Qytetet në këtë rajon shpesh kryesojnë listat e qyteteve më të ndotura në botë. Kur...
Ditari Natyrës Nr.91 - Dhjetor 2020

Ditari Natyrës Nr.91 - Dhjetor 2020

Në këtë numër do të gjeni: - Natyra nuk flet, nuk proteston, por hakmerret! - Organizatat e shoqërisë civile dhe ligatinat - GREEN 27 - koalicioni i OJF-ve shqiptare...
A është Shkatërrimi i Natyrës mënyra e duhur për zhvillim?

A është Shkatërrimi i Natyrës mënyra e duhur për zhvillim?

A është Shkatërrimi i Natyrës mënyra e duhur për zhvillim? Grupimi Green27+ Shqipëria është një vend i vogël në Mesdhe, me peizazhe magjepsëse dhe vlera të larta të biodiversitetit....
Ditari Natyrës Nr.92 - Janar 2021

Ditari Natyrës Nr.92 - Janar 2021

Në këtë numër do të gjeni: - Mblidhen anëtarët e Rrjetit Mesdhetar të Posidonias - Midis tyre...unë zgjedh këtë! - Promovimi dhe zhvillimi i atraksioneve...
Marrëveshjet ndërkombëtare/acquis dhe hidroenergjitike në lidhje me biodiversitetin

Marrëveshjet ndërkombëtare/acquis dhe hidroenergjitike në lidhje me biodiversitetin

Trajnim “ Marrëveshjet ndërkombëtare/ acquis dhe hidroenergjitike në lidhje me biodiversitetin" Në datat 15, 17 dhe 22 dhjetor 2020 u zhvillua trajnimi online “Marrëveshjet...
Diskutohet draft-plani i menaxhimit për zonën Blue Land të Porto Palermos

Diskutohet draft-plani i menaxhimit për zonën Blue Land të Porto Palermos

Diskutohet draft-plani i menaxhimit për zonën Blue Land të Porto Palermos   Ky takim u zhvillua në kuadër të projektit Blue Land me pjesëmarrjen e aktoreve kyç të identifikuar...
Aksione komunitare në zonat e mbrojtura - Janar 2021

Aksione komunitare në zonat e mbrojtura - Janar 2021

Megjithëse në kushte të vështira pandemie, përsëri fëmijët nuk harrojnë të zhvillojnë mësimin aq të mirëpritur të edukimit mjedisor! Në kuadër të projektit ACAP dhe me mbëtetjen e...
Ndikimin e politikave për ruajtjen e ligatinave

Ndikimin e politikave për ruajtjen e ligatinave

Trajnim online mbi \'Ndikimin e politikave për ruajtjen e ligatinave\' Në datat 8, 11 dhe 15-16 dhjetor 2020 u zhvillua trajnimi i trajnerëve me tematike "Ndikimi i politikave për ruajtjen e...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: