Ditari Natyrës nr.125 - Tetor 2023

Ditari Natyrës nr.125 - Tetor 2023

Ditari Natyrës nr.125 - Tetor 2023

Në këtë numër do të gjeni:

Qeveria përjashton shoqërinë civile!

Në Librazhd nga takimi i dytë konsultativ me aktorët lokalë dhe rajonal

Takim me studentët e biologjisë, shkencave mjedisore dhe jo vetëm...

Edukim për mjedisin dhe rrjetet sociale

INCA merr pjesë në Panairin e Aktivizmit

Takim në kuadër të 1 Future

Panairi i të vjelave

Po digjet Pishë Poro

Qeverisja e mirë për ruajtje efektive dhe të barabartë

Water: Sustaining Bird Life

Njoftime

     - Shprehje interesi për pjesëmarrje në rrjetin kombëtar të NGO/OSHC Natyra2000 Mbrojtja e Biodiversitetit

     - 1-st Asian Ranger Forum 2023

Data të rëndësishme

Pak histori...

Për më tepër ju lutemi klikoni këtu

 

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: