Ditari Natyrës nr.124 - Shtator 2023

Ditari Natyrës nr.124 - Shtator 2023

Ditari Natyrës nr.124 - Shtator 2023

Në këtë numër do të gjeni:

Parku Kombëtar Shebenik, një ndër zonat e mbrojtura më të rëndësishme në Shqipëri

Një foto sa njëmijë fjalë ...

Qeverisja e mirë për ruajtje efektive dhe të barabartë

     - Natyrë e mbrojtur, mirëqeverisje e garantuar

     - Hiking

     - Dita Botërore e Turizmit

Njoftime

      - Shprehje interesi për pjesëmarrje në rrjetin kombëtar të NGO/OSHC Natyra2000 Mbrojtja e Biodiversitetit

      - 1-st Asian Ranger Forum 2023

      - 10-th IRF World Ranger Congress

Data të rëndësishme

Pak histori...

 

Për më tepër, ju lutemi klikoni këtu ...

 

 

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: