Ditari Natyrës nr.123 - Gusht 2023

Ditari Natyrës nr.123 - Gusht 2023

Ditari Natyrës nr.123 - Gusht 2023

Në këtë numër do të gjeni:

Vazhdojnë ditët informuese nën moton "Qeverisja e mirë promovon qëndrueshmërinë"

Nga Logu i Bjeshkëve ... Qeverisja e mirë promovon qëndrushmërinë

Horizont EU mbyll me sukses projektin "Rinia si faktor ndryshimi në realitetin mjedisor dhe sportiv"

AGRO - Eko Dibra për përmirësimin e qeverisjes së mirë në Zonat e Mbrojtura

Qeverisja e mirë për ruajtje efektive dhe të barabartë

  - Yoga në natyrë

  - Mirëqeverisja, çelësi i harmonisë së natyrës me njeriun

  - Zonë Emerald / Pjesë e brezit të gjelbër / Zonë me interes Ruajtje (Natyra2000)

Festa e Logut të Bjeshkëve - destinacioni i një dite informuese

Njoftime

Pak histori...

Për më tepër ju lutemi klikoni këtu...

 

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: