Ditari Natyrës nr.122 - Korrik 2023

Ditari Natyrës nr.122 - Korrik 2023

Ditari Natyrës nr.122 - Korrik 2023

Në këtë numër do të gjeni:

- Ditë informuese mbi projektin "Qeverisja e mirë për ruajtje efektive dhe të barabartë"

Takime tematike me grupet e interesit në kuadër të Natyra 2000

Shijoni produktet lokale të zonës së Grykë - Çajës

Nxitja e të rinjve për përdorimin e medias sociale dhe vullnetarizmit për një mjedis të qëndrueshëm

Qeverisja e mirë për ruajtje efektive dhe të barabartë

Mesdheu një kurth vdekjeprurës për peshkaqenët dhe rajat

Njoftime

Data të rëndësishme

Pak histori...

- Për më tepër ju lutemi klikoni këtu...

 

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: