Ditari Natyrës nr.121 - Qershor 2023

Ditari Natyrës nr.121 - Qershor 2023

Ditari Natyrës nr.121 - Qershor 2023

Në këtë numër do të gjeni:

Përfundon Eco Camp në Luginën e Grebajës

Takime tematike me grupet e interesit në zonën e PN Korab - Koritnik

Mënyrat efikase të përpunimit të bimëve mjeksore, aromatike, frutave të pyllit, kuadri ligjor si dhe promovimi i ekonomisë së gjelbër

Organizohet Ekspozita "Mjedisi në sytë e fëmijve dhe të rinjve"

Pastërtia në ambientet e gjelbërta, përkthehet në shëndet më të mirë për banorët!

Takime tematike me grupet e interesit në PKD Karaburun - Sazan

Qeverisja e mirë për ruajtje efektive dhe të barabartë

"Vajtimi" i Mjedisit në prag të Ditës Botërore dhe problemet e pafundme në Shqipëri

Rinia si faktor ndryshimi në realitetin mjedisor dhe sportiv

Njoftime

Data të rëndësishme

Pak histori...

Për më tepër ju lutemi klikoni këtu...

 

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: