Webinar mbi edukimin dhe gastronominë

Webinar mbi edukimin dhe gastronominë

Vlorë - 17 Prill 2019 – Në kuadër të projektit NEMO u zhvillua webinari me temë “Webinar mbi edukimin dhe gastronominë në mënyrë që të inkurajojmë fëmijët e shkollës fillore të...
Eksperienca e peshkatarëve në reduktimin e prodhimit detar

Eksperienca e peshkatarëve në reduktimin e prodhimit detar

Vlorë - 20 Mars 2019 - Në kuadër të projektit NEMO , u zhvillua webinari me temë: "Eksperienca e peshkatarëve në reduktimin e prodhimit detar- mënyrat e përfshirjes së...
Një det dialogësh

Një det dialogësh

Vlorë 20 Shkurt 2019 - Në kuadër të projektit NEMO, u realizua një webinar mjaft i rëndësishëm me temë “Një det dialogesh me komunitetet bregdetare per brezat e ardhshëm të Mesdheut”....
Takimi i hapjes së projektit "Fuqizimi i OMSHC-ve për të promovuar mbrojtjen e natyrës në Shqipëri"

Takimi i hapjes së projektit "Fuqizimi i OMSHC-ve për të promovuar mbrojtjen e natyrës në Shqipëri"

Tiranë, 28 Shtator 2018 - Takimi i hapjes së projektit “Fuqizimi i Organizatave Mjedisore të Shoqërisë Civile për të promovuar mbrojtjen e natyrës në Shqipëri” Shqipëria ka...
Aksione Komunitare në Zonat e Mbrojtura

Aksione Komunitare në Zonat e Mbrojtura

Shkurt 2019 - Në kuadër të 2 Shkurtit - Ditës Botërore të Ligatinave, mbështetur nga Projekti ACAP, në Lagunën e Nartës, si një ndër lagunat më të rëndësishme në Shqipëri,...
Aksione Komunitare në Zonat e Mbrojtura

Aksione Komunitare në Zonat e Mbrojtura

Janar 2019 -  Në kuadër të projektit ACAP, edhe gjatë muajit Janar kanë vazhduar orët e hapura informative në shkollat e qarkut të Përmetit dhe Vlorës. Orë të hapura informative...
Rregullore INCA

Rregullore INCA

jQuery(document).ready(function ($) { var pdf = "https://inca-al.org/media/files/#"; var options = { hard:...
INCA mbyll me sukses projektin GEO-CRADLE

INCA mbyll me sukses projektin GEO-CRADLE

Projekti GEO-CRADLE mbylli me sukses të gjithë aktivitetet e tij të planifikuara për zbatim gjatë periudhës tre vjeçare 2016-2019. GEO-CRADLE, që nga krijimi i tij dhe në vazhdim, synoi të...
Ditari Natyrës Nr.70 - Mars 2019

Ditari Natyrës Nr.70 - Mars 2019

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: Aksione Komunitare për Zonat e Mbrojtura 2 Shkurti - Dita Botërore e Ligatinave Ekspertët profesionistë të studimeve të VNM dhe VSM – aktorë të...
Guzhina algjeriane e përgatitur nga peshkatarët / Algjeri

Guzhina algjeriane e përgatitur nga peshkatarët / Algjeri

Vlorë - 23 Janar 2019 - Në kuadër të projektit NEMO, vazhdon ndarja e eksperiencave midis vendeve të Mesdheut në lidhje me ushqimet tradicionale me përbërës të detit, ku tema e zhvilluar...
Ditari Natyrës Nr.71 - Prill 2019

Ditari Natyrës Nr.71 - Prill 2019

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: Aksione Komunitare për Zonat e Mbrojtura 3 Marsi - Dita Botërore e Jetës së Egër Horizont EU dhe MEN mbjellin 400 pisha ne PK Divjakë-Karavasta 14 Marsi - Dita...
Blue Land Project

Blue Land Project

Tiranë - 25-27 Shkurt 2019 - Takimi i tretë midis partnerëve të Blue Land Project. "Modeli i pjesëmarrjes për menaxhimin e qëndrueshëm të resurseve detare dhe bregdetare dhe për...
Censusi Ndërkombëtar i Shpendëve

Censusi Ndërkombëtar i Shpendëve

Shpendët e ujit janë një pjesë e rëndësishme e ekosistemeve ligatinore. Prania, numri i llojeve dhe abundanca e tyre në një habitat të caktuar na tregojnë shëndetin dhe cilësinë e...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: