Ditari Natyrës Nr.68 - Janar 2019

Ditari Natyrës Nr.68 - Janar 2019

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: Aksione Komunitare për Zonat e Mbrojtura Fuqizimi i Organizatave Mjedisore të Shoqërisë Civile për të promovuar mbrojtjen e natyrës në Shqipëri Receta lokale...
Procedurat e VNM - PRAKTIKAT E ZBATUARA

Procedurat e VNM - PRAKTIKAT E ZBATUARA

Krujë - 23 Nëntor 2018 – Në kuadër të projektit CO-SEED – “Shoqëria Civile Vepron për Zhvillimin Social Ekonomik mbi Bazat e një Mjedisi të...
Trainim në kuadër të Blue Land Project

Trainim në kuadër të Blue Land Project

Podgoricë - 16 Tetor - 2018 - Partnerët dhe ekspertë të Projektit Blue Land u takuan në Podgoricë (Mali i Zi) gjatë 15-17 tetorit për të ndarë punën e bërë derimë tani mbi identifikimin...
Takim Bashkëpunues i Aktorëve Kombëtarë në Kuadër të Nismës Rajonale GEO-CRADLE

Takim Bashkëpunues i Aktorëve Kombëtarë në Kuadër të Nismës Rajonale GEO-CRADLE

Broshura PDF: Shiko dokumentinShiko dokumentin
Tiranë - 19 Dhjetor 2018 - Takim Bashkëpunues i Aktorëve Kombëtarë në Kuadër të Nismës Rajonale, GEO-CRADLE Në kuadër të projektit GEO-CRADLE, i financuar nga Programi HORIZON...

CO-SEED

Faqja web e CO-SEED http://co-seed.eu/ Shoqëria civile vepron për mjedisin e shëndoshë dhe zhvillimin...

GEO-CRADLE

Athinë, Greqi, 18 – 19.02.2016 Projekti i Bashkimit Europian “GEO-CRADLE” u lançua me sukses me qëllimin krijimin e një rrjetit aktorësh dhe një Qendre të Dhënash për...
Ditari Natyrës Nr.66 - Nentor 2018

Ditari Natyrës Nr.66 - Nentor 2018

Në këtë numër do të gjeni: 13 Tetori, Dita Botërore e Shpendëve Shtegëtar INCA takon anëtarët e Këshillit Bashkiak Librazhd Trainim në kuadër të Blue Land Project Aksione Komunitare...
Aksione Komunitare në Zonat e Mbrojtura

Aksione Komunitare në Zonat e Mbrojtura

Nëntor 2018 - Në kuadër të projektit “Aksione Komunitare për Zonat e Mbrojtura- A.C.A.P.”, INCA vazhdon fushatën ndërgjegjësuese dhe edukuese e titulluar “Thirrje shkollave për...
INCA mbyll me sukses projektin në kuadër të SENiOR-II

INCA mbyll me sukses projektin në kuadër të SENiOR-II

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Tiranë - 29 Tetor 2018 - Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri (INCA) dhe Qendra Rajonale e Mjedisit (REC) Shqipëri, në kuadër të programit SENIOR-II, “Mbështetje për OSHC-të...
Ditari Natyrës Nr.65 - Tetor 2018

Ditari Natyrës Nr.65 - Tetor 2018

Në këtë numër do të gjeni: Fuqizimi i Organizatave Mjedisore të Shoqërisë Civile për të promovuar mbrojtjen e natyrës në Shqipëri Sfidë dhe motivim i Organizatave të Rrjetit për...
Ditari Natyrës Nr.67 - Dhjetor 2018

Ditari Natyrës Nr.67 - Dhjetor 2018

Në këtë numër do të gjeni: Aksione Komunitare në Zonat e Mbrojtura Procedurat e VNM - Praktikat e Zbatuara Njoftim për Shtyp / nga Qendra EDEN Trainime për OSHC-të nga rajoni / nga Qendra...
Aksione Komunitare për Zonat e Mbrojtura

Aksione Komunitare për Zonat e Mbrojtura

Përmet - 26-27 Tetor 2018 - Në kuadër të projektit “Aksione Komunitare për Zonat e Mbrojtura- A.C.A.P.”, filloi fushata ndërgjegjësuese dhe edukuese e titulluar “Thirrje shkollave për...
Fuqizimi i OMSHC-ve për të promovuar mbrojtjen e natyrës në Shqipëri

Fuqizimi i OMSHC-ve për të promovuar mbrojtjen e natyrës në Shqipëri

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Tiranë, 28 Shtator 2018 - Takimi i hapjes së projektit “Fuqizimi i Organizatave Mjedisore të Shoqërisë Civile për të promovuar mbrojtjen e natyrës në Shqipëri” Shqipëria ka një...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: