Ditari Natyrës nr.105 - Shkurt 2022

Ditari Natyrës nr.105 - Shkurt 2022

Në këtë numër do të gjeni:

Media - Tour në Karaburun

Mirëmenaxhimi i ujit në zonën e mbrojtur të Dajçit

Veprimi i Ligatinave për njerëzit dhe Natyrën

Ariu i murmë nuk bie më në letargji në pyjet tona dhe është më i dobët

Valbona, destinacioni i 1570 vizitorëve në janar-shkurt

Media Training

Thirrje për Grante

Save the date: EU-LIFE PLATFORM MEETING

Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri - INCA dhe Projekti "Nga Mali në Det"

Udhëtojmë në Karaburun me media - tourin e organizuar nga Projekti "Mga Mali në Det"

A flooded future: Sea level rise in Buna Delta

Mediterranean Wetlanders' stories: Restoration of Dunes in Buna Delta

Turizëm malor në Vlorë / Ngjitje në malet e Karaburunit

Hiking në Karaburun / Turistët nuk mungojnë edhe në Vlorë gjatë dimrit

Në Kopështin e Edenit

- Save Soil: A Movement that Began 24 Years Ago

Data të rëndësishme

Pak Histori...

Për më tepër klikoni këtu

 

 

 

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: