Ditari Natyrës nr.104 - Janar 2022

Ditari Natyrës nr.104 - Janar 2022

Në këtë numër do të gjeni:

INCA mbyll me sukses projektin "nga Mali në Det"

Vizitë në PK Divjakë-Karavasta

Me guidat turistike lokale dhe kombëtare

Takim me përdoruesit e PK Llogora

Peshkatarët si përdorues të PKD Karaburun-Sazan

Vazhdojnë ekspeditat në PK Divjakë-Karavasta

Mbrojtja e Natyrës Has

Vëndi ynë, e ardhmja e fëmijëve tanë

Save the date: EU-LIFE PLATFORM MEETING

Prespa e vogël

Censusi i shpendëve të ujit / Kryeziu: ja pse nuk duhet të mungojë çdo vit ky numërim

Pogradec / më shumë shpendë në liqen

Shtohen zogjtë në Shqipëri! Ndalimi i gjuetisë ka rikthyer tufat e shpendëve

Harta e shpërndarjes së zjarreve në vitet 2009 - 2021

Ariu nuk bie më në letargji / Kamerat kapin lëvizjet edhe në dëborë

Pamje të rralla në Vlorë - Foka mesdhetare filmohet në brigjet tona

Data të rëndësishme

Pak Histori...

Për më tepër klikoni këtu

 

 

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: