Dita e Tokës 2018

Dita e Tokës 2018

Broshura PDF: Shiko dokumentin
22 Prill 2018 - Parku Kombëtar Divjakë-Karavasta, “Dita e Tokës” Një aktivitet kombëtar u organizua sot në Parkun Kombëtar DK, nga Rrjeti për Mbrojtjen Natyrës në Shqipëri, në...
Vlerësimi i gjendjes së mjedisit detar në Shqipëri

Vlerësimi i gjendjes së mjedisit detar në Shqipëri

  Tiranë, 26 Shkurt 2018 - Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri në bashkëpunim me Qendrën Rajonale të Mjedisit – REC Shqipëri,në kuadër të programit SENiOR-II për...
Lista e kontrollit për studimet e VNM dhe VSM

Lista e kontrollit për studimet e VNM dhe VSM

Tryezë të rrumbullakët me aktorët kryesorë - “Lista e kontrollit për studimet e VNM dhe VSM, Përdorimi i tyre nga pjesëmarrësit në takimet konsultuese”   Tiranë, 19.04.2018 -...
Vlerësimi, analizimi dhe hartëzimi i impakteve negative në zonat e mbrojtura mjedisore

Vlerësimi, analizimi dhe hartëzimi i impakteve negative në zonat e mbrojtura mjedisore

Tiranë - 16 Shkurt 2018 - Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri (INCA), në bashkëpunim me Qendrën Rajonale të Mjedisit (REC Shqipëri), organizuan konferencën kombëtare, me rastin e...
Ditari Natyrës Nr.59 - Prill 2018

Ditari Natyrës Nr.59 - Prill 2018

Në këtë numër do të gjeni:   ...me këtë rast Ju kujtojmë se... 3 Marsi, Dita Botërore e Jetës së Egër Zhduket bregdeti i Kunes në Shëngjin Shërbimet e Ekosistemit...
Lançohet Blue Land Project – Territoret Blu

Lançohet Blue Land Project – Territoret Blu

7 Maj 2018 - Tiranë -  Lançohet Projektit Blue Land ose ndryshe Territoret Blu i cili do të synojë krijimin e një modeli të përbashkët, i cili do të zbatohet dhe në zonat e tjera...
Crossroads – the IUCN blog

Crossroads – the IUCN blog

Crossroads the IUCN Blog   INCA është anëtare e IUCN që prej vitit 2009 dhe ka një bashkëpunim të ngushtë dhe të vazhdueshëm me të në projekte dhe iniciariva të...
Ditari Natyrës Nr.60 - Maj 2018

Ditari Natyrës Nr.60 - Maj 2018

Në këtë numër do të gjeni: ...me këtë rast Ju kujtojmë se... INCA me nxënës të shkollave 9-vjeçare të PK "Divjakë-Karavasta" Listë kontrolli për studimet e VNM dhe VSM Me...
Ditari Natyrës Nr.58 - Mars 2018

Ditari Natyrës Nr.58 - Mars 2018

Në këtë numër do të gjeni:     ...me këtë rast Ju kujtojmë se... 2 Shkurti, Dita Botërore e Ligatinave Vlerësimi, Analizimi dhe Hartëzimi i impakteve negative në Zonat...
10-11 Maj Dita Botërore e Shpendëve shtegëtar

10-11 Maj Dita Botërore e Shpendëve shtegëtar

Tiranë 10 Maj 2014 - Dita Botërore e Shpendëve Shtegtar ka filluar të festohet nga viti 2006 dhe ka si qëllim që të sjellë në vëmëndjen e popullatës dhe të shërbejë si një...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: