Ditari Natyrës nr.102 - Nëntor 2021

Ditari Natyrës nr.102 - Nëntor 2021

Në këtë numër do të gjeni:

- Rrjetëzimi dhe Advokim për Aksione Komunitare të Ruajtjes së Burimeve Natyrore Lokale

Vlerësimi i livadheve të posidonia oceanica në zonën e Palasës

Ruajtja e ekosistemeve detare...

Mision i IUCN në lumin Buna

INCA merr pjesë në Panairin e Organizatave Mjedisore

Mbështetje fermerëve në PK Divjakë - Karavasta

Mbështetje peshkatarëve në PK Divjakë - Karavasta

Të njohim burimet natyrore dhe atraksionet turistike

Thirrje Shkollave për Veprim - Berat

Mbyllet Projekti ACAP

Trajnim për Vlerat ndërkufitare natyrore

Kundërshtimi i VNMsë së Aeroportit në Zonën e Mbrojtur Vjosë-Nartë

55 vjet Parku Kombëtar Llogara

Rroli i Zonave të Mbrojtura dhe të Konservuara në arritjen e objektivit të Marrëveshjes së Parisit

BeMed launches its 6th call for micro-initiatives

Save the date: EU-LIFE PLATFORM MEETING

Nis zbatimi i projektit për ruajtjen e burimeve natyrore lokale

Mbrojtja e Lumit Buna

Zonat e Mbrojtura si zgjidhje për ndryshimet klimatike dhe krizat e biodiversitetit

Shkolla "Zihni Toska" - Berat në Studio Plus në kuadër të Projektit ACAP

Aksioni Komunitar për Zonat e Mbrojtura

Vlora - destinacioni i fundjavës

Pak Histori...

Për më tepër, klikoni këtu...

 

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: