Dita e Bjeshkës

Dita e Bjeshkës

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Theth, 25 Qershor 2015 - Me rastin e “Ditës së Bjeshkës” në Parkun Kombëtar Theth u zhvilluan aktivitete të ndryshme përr të promovuar vlerat natyrore e turistike të këtij parku....
Hartimi i Planit të Biznesit për Zonat e Mbrojtura Detare dhe Bregdetare

Hartimi i Planit të Biznesit për Zonat e Mbrojtura Detare dhe Bregdetare

Tiranë, 22-23-24 Korrik 2015 – U mbajt në Tiranë seminari trainues për hartimin e Planit të Biznesit për Zonat e Mbrojtura Detare dhe Bregdetare. Seminari u organizua nga INCA ne bashkëpunim...
Ndryshimet Klimatike në politikat dhe dokumentet strategjike të vendit

Ndryshimet Klimatike në politikat dhe dokumentet strategjike të vendit

Kombinati Metalurgjik, Elbasan/Kune Vain Lezhe 11/15 Shtator 2015 – Në kuadër të projektit “Rrugëtimi drejt Parisit – për integrimin e çështjeve të Ndryshimeve Klimatike në politikat...
Mbështetje e komunitetit të grave në aktivitete agrobujqësore

Mbështetje e komunitetit të grave në aktivitete agrobujqësore

Karavasta–Divjakë, 1 Korrik 2015 -  Në kuadër të programit rajonal "Menaxhimi i Ligatinave dhe Ruajtja e Pelikanit Kaçurrel në Pellgun e Mesdheut" koordinuar nga Noé...
Vazhdojnë takimet e grupimit “Të mbrojmë lumenjtë”

Vazhdojnë takimet e grupimit “Të mbrojmë lumenjtë”

Vlorë, 27 Korrik 2015 - Në kuadër të nismës për moratoriumin për ndalimin e dhënies së licencave për HEC-e, INCA, Rrjeti për Mbrojtjen e Natyrës dhe Shoqata Milieukontakt organizuan një...
Rivitalizimi i Ekomuzeumit të lumit Vjosa

Rivitalizimi i Ekomuzeumit të lumit Vjosa

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Përmet, 22 Shtator 2015 - Shoqata Mjedisore Çajupi Gjirokaster në bashkëpunim me INCA dhe Rrjetin për Mbrojtjen e Natyrës zhvilluan aktivitetin "Rivitalizimi i Ekomuzeumit të lumit...
Hartimi i Planit të Menaxhimit të Qëndrueshëm të Turizmit

Hartimi i Planit të Menaxhimit të Qëndrueshëm të Turizmit

Vlorë 2 Korrik 2015 - Në kuadër të projektit “Aktivitete të qëndrueshme ekonomike në Zonat e Mbrojtura Detare të Mesdheut”, INCA organizoi në qytetin e Vlorës takimin e dytë me...
Një Konferencë Kombëtare për Zonat e Mbrojtura

Një Konferencë Kombëtare për Zonat e Mbrojtura

Tiranë, 28 Korrik 2015 – U mbajt në ambientet e ambientet e Tirana International Hotel Konferenca Kombëtare "Sfidat e Menaxhimit të Qendrueshem e Shumëfunksional të Natyrës e Zonave të...
Turizmi në Zonat e Mbrojtura

Turizmi në Zonat e Mbrojtura

Korçë, 9 Tetor 2015 – Përfundoi sot në Korҫë Konferenca Kombëtare “Turizmit në Zonat e Mbrojtura”. Në këtë konferencë ishin të pranishëm Prefekti i Korçës, Ardit Konomi,...
Zhvillohet takimi i III-të i Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës

Zhvillohet takimi i III-të i Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës

Tiranë 13 Korrik 2015 - U zhvillua në ambientet e INCA-s në Tiranë takimi i III i Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës për vitin 2015. Tashmë mbledhjet në rrjet janë bërë pjesë e pa ndashme e...
Vazhdon procesi i konsultimit për Parkun Kombëtar "Alpet e Shqipërisë"

Vazhdon procesi i konsultimit për Parkun Kombëtar "Alpet e Shqipërisë"

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Valbonë, 29 Korrik 2015 – Vazhdojnë  konsultimit me grupet e interesit mbi procesin e zonimit të Parkut Kombëtar "Alpet e Shqiperisë". Në takim morën pjesë specialitë...
Rrugëtimi drejt Parisit 2015

Rrugëtimi drejt Parisit 2015

Tiranë,  22 Tetor 2015 - U organizua sot në ambientet e Hotel Mondial në Tiranë takimi përmbyllës i Projektit “Rrugëtimi drejt Parisit 2015 për integrimin e çështjeve të...
Grupimi “Të mbrojmë lumenjtë”, Nismëtar për moratoriumin ndaj HEC-eve në Shqipëri

Grupimi “Të mbrojmë lumenjtë”, Nismëtar për moratoriumin ndaj HEC-eve në Shqipëri

Në kuadër të nismës për kërkesën për moratorium për ndalimin e dhënies së lejeve për koncesione për HEC-e në territorin e Shqipërisë, grupimi “Të mbrojmë lumenjtë”, i cili...
Filloi hartëzimi i shtigjeve në ZMD Karaburun-Sazan

Filloi hartëzimi i shtigjeve në ZMD Karaburun-Sazan

Karaburun, 31 Korrik 2015 – INCA në bashkëpunim me AdZM Vlorë, ekspertë dhe guida profesionale kombëtare, filluan hartëzimin e shtegut tokësor nga Orikumi në Gjirin e Bristanit në...
Vendet e Adriatikut, të bashkuar për të luftuar shpimet për naftë në Adriatik

Vendet e Adriatikut, të bashkuar për të luftuar shpimet për naftë në Adriatik

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Split, Kroaci 26-28 tetor 2015 - Marrëdhëniet bilaterale midis shteteve që rrethojnë Detin Adriatik janë shpesh të influencuara nga problemet politike që lidhen me kufijtë ose me problemet...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: