Trainim Rajonal mbi Zonat e Mbrojtura Detare

Trainim Rajonal mbi Zonat e Mbrojtura Detare

Syros-Greqi 3-6 Maj 2016 - Në Ishullin Syros, Greqi përfundoi faza e dytë e trajnimit rajonal "Building the next generation of leadership in marine conservation: A learning...
Unë e Dua Liqenin e Shkodrës

Unë e Dua Liqenin e Shkodrës

Stërbeq, Malësi e Madhe - 20 Maj 2016 - Nën moton "Unë e Dua Liqenin e Shkodrës" dhe në kuadër të projektit të rizonimit të Liqenit të Shkodrës të IUCN...
Fuqizimi i OMSHC-ve për promovimin e mbrojtjes së natyrës në Shqipëri

Fuqizimi i OMSHC-ve për promovimin e mbrojtjes së natyrës në Shqipëri

Përmet - 22 Qershor 2016 - Në kuadër të projektit “Fuqizimi i Organizatave Mjedisore të Shoqërisë Civile (OMSHC) Shqiptare për promovimin e mbrojtjes së natyrës në Shqipëri”,...
Vazhdon procesi i konsultimeve për Rizonimin e Liqenit të Shkodrës

Vazhdon procesi i konsultimeve për Rizonimin e Liqenit të Shkodrës

Koplik, Shkodër, 09/05/2016 - Në kuadër të projektit për Planin e Zonimit të Rezerves Natyrore të Menaxhuar të Liqenit të Shkodrës, INCA në bashkëpunim me AdZM Shkodër, organizuan...
22 Maji, Dita Ndërkombëtare e Biodiversitetit

22 Maji, Dita Ndërkombëtare e Biodiversitetit

Shirokë, Shkodër - 22 Maj 2016 - Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Biodiversitetit, INCA ishte e ftuar dhe mori pjesë në aktivitetet e organizuara nga Projekti NaturAl. Në aktivitete...
Shoqëria civile vepron për mjedisin e shëndoshë dhe zhvillimin socio-ekonomik

Shoqëria civile vepron për mjedisin e shëndoshë dhe zhvillimin socio-ekonomik

Rënia e burimeve natyrore, humbja e biodiversitetit dhe ndryshimet klimatike kërcënojnë seriozisht kushtet mjedisore të nevojshme për ekzistencën e njeriut dhe themelet e prosperitetit tonë...
Dita e Pelikanit Kaçurrel dhe Panairi i Produketeve Lokale

Dita e Pelikanit Kaçurrel dhe Panairi i Produketeve Lokale

PK Divjakë-Karavasta, 10 Maj 2016 - Në kuadër të programit rajonal për Menaxhimin e Ligatinave dhe Ruajtjen e Pelikanit Kaçurrel në Pellgun e Mesdheut, pranë ambienteve të zyrës së Parkut...
24 Maji,Dita Europiane e Parqeve

24 Maji,Dita Europiane e Parqeve

PK Divjakë-Karavasta, 24 Maj 2016 - Në kuadër të Ditës Europiane të Parqeve, INCA në bashkëpunim me AKZM, AdZM Fier, AdZM Shkodër, AdZM Elbasan, AdZM Lezhë, AdZM Berat, AdZM Durrës,...
NJOFTIM PËR SHTYP / 11.07.2016

NJOFTIM PËR SHTYP / 11.07.2016

INCA njofton thirrjen për propozime: CO-SEED Programi i Grantit Program për Ngritjen e Kapaciteteve dhe Advokaci të Shoqërisë Civile - Aplikimet për Programin e Grantit CO-SEED – “Shoqëria...
Turi i Lumenjve të Ballkanit mbërrin në Lumin Osum - Kanionet e Osumit

Turi i Lumenjve të Ballkanit mbërrin në Lumin Osum - Kanionet e Osumit

Çorovodë, 11 Maj 2016 - Turi i Lumenjve të Ballkanit mbërriti sot në luginën e lumit Osum, për të vazhduar rrugëtimin e nisur 26 ditë më parë në Slloveni. Kajakistë dhe...
5 Qershori, Dita Botërore e Mjedisit

5 Qershori, Dita Botërore e Mjedisit

Kukës – 5 Qershor 2016 -  Në rastin e 5 Qershorit, Ditës Botërore të Mjedisit si dhe në kuadër të programit ACHIEVE, financuar nga BE dhe zbatuar nga REC Shqipëri, INCA organizoi...
Riverwalk 2016

Riverwalk 2016

20  te rinj filluan aktivitetin lumenjtë me të egër ende- Riverwalk 2016!   Projekti Riverwalk filloi sot në Shkodër me qëllimin e mbrojtjes së lumenjve të egër Evropian...
Një ekspozitë për Pelikanin Kaçurrel

Një ekspozitë për Pelikanin Kaçurrel

Bajzë, Malësi e Madhe - 20 Maj 2016 - Në kuadër të Programit Noé Conservation, për menaxhimin e ligatinave dhe ruajtjen e pelikanit kaçurrel në pellgun e Mesdheut, në shkollën e...
Duke u përgatitur për sezonin turistik!

Duke u përgatitur për sezonin turistik!

Në qytetin e Vlorës dhe Orikumit ka përfunduar instalimi i tabelave të informacionit turistik me ndriçim mbi Parkun Kombëtar Detar Karabrun-Sazan. Këto tabela janë instaluar në pika të...
JO ndërhyrjeve në PK Divjakë-Karavasta

JO ndërhyrjeve në PK Divjakë-Karavasta

Broshura PDF: Shiko dokumentin
PK Divjakë-Karavasta 30 Korrik 2016 - Rrjeti i Shoqatave Mjedisore shprehin kundërshtimin e tyre të fortë për ndërhyrjen antiligjore të ditëve të fundit e të shoqëruar me modifikime të...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: