INCA pret në një takim përfaqësues të Legambiente Itali dhe Shqipëri

INCA pret në një takim përfaqësues të Legambiente Itali dhe Shqipëri

Ditën e Enjte, datë 9 Prill 2015, përfaqësues të INCA-s pritën në një takim përfaqësues të Legambiente Itali dhe Legambiente Vlorë/Albania. Ky takim kishte si objektiv kryesor diskutimin...
Trajnimi i Tretë Rajonal SEA-Med

Trajnimi i Tretë Rajonal SEA-Med

Kas-Kekova, Turqi, 10-15 Maj 2015 - U zhvillua në Turqi takimi i tretë rajonal në kuadër të projektit rajonal “Aktivitete të Qëndrueshme ekonomike në Zonat e Mbrojtura Detare në Mesdhe”....
5 Qershori, Dita Botërore e Mjedisit

5 Qershori, Dita Botërore e Mjedisit

Shkodër, 5 Qershor 2015 - Dita Botërore e Mjedisit 2015 mblodhi sëbashku Organizata të Shoqërisë Civile Mjedisore, ekspert të mjedisit dhe mediat në qytetin e Shkodrës. Në kuadër të...
Kukësi i bashkohet Nismës #ShqipëriaJoDuhanit

Kukësi i bashkohet Nismës #ShqipëriaJoDuhanit

Kukës 24 Prill 2015 – Takimi i gjashtë “Shqipëria Jo Duhanit!” – pas atyre të Tiranës, Korçës, Beratit,Vlorës dhe Elbasanit, – u organizua në qytetin e Kukësit nga një grup...
Praktikat më të mira të Peshkimit në lagunën e Karavastasë

Praktikat më të mira të Peshkimit në lagunën e Karavastasë

Divjakë 15 Maj 2015 — Në kuadë të programit rajonal “Menaxhimi i Ligatinave dhe Ruajtja e Pelikanit Kaçurrel në Pellgun e Mesdheut” të koordinuar nga Noé Conservation, u zhvillua në...
Aty ku natyra vesh ngjyrat e shpirtit

Aty ku natyra vesh ngjyrat e shpirtit

Kthellë, 6 Qershor 2015 - Në një nga mjediset piktoreske të komunës Kthellë, Shoqata mjedisore Iliria, pjesë e Rrjetit për Mbrijtjen e Natyrës, si dhe në bashkëpunim INCA me Komunën...
Parku Natyror Rajonal Liqeni i Ulëz promovon turizmin e qëndrueshëm

Parku Natyror Rajonal Liqeni i Ulëz promovon turizmin e qëndrueshëm

Ulëz, 25 Prill 2015 - Me rastin e dy vjetorit të shpalljes së Parkut Natyror Rajonal Ulëz, si edhe festimeve të ditës së Shën Markut, një prej festave tradicionale të qytezës së Ulzës,...
Një vend pa duhan, një shoqëri më e shëndetshme

Një vend pa duhan, një shoqëri më e shëndetshme

Tiranë 31 Maj 2015 — Përmbyllet Java Botërore e luftës kundër duhanit me ndarjen e çmimeve të konkursit "Një vend pa duhan, një shoqëri më e shëndetshme”, për punimet më të...
Festohet Dita e Drinit

Festohet Dita e Drinit

Kukës 13 Qershor 2015 - Në qytetin e Kukësit në kuadër të projektit “Zhvillimi i turizmit të qëndrueshëm dhe menaxhimi i Zonave të Mbrojtura" dhe të aktiviteteve të Rrjetit për...
Mbahet në Vlorë takimi i parë me aktorët për planin e menaxhimit të turizmit

Mbahet në Vlorë takimi i parë me aktorët për planin e menaxhimit të turizmit

Vlorë 29 Maj 2015 -  Në kuadër të projektit “Aktivitete të Qëndrueshme Ekonomike në Zonat e Mbrojtura Detare të Mesdheut – Komponenti për Shqipërinë” në ambientet e Hotel...
Festivali i Ngjyrave

Festivali i Ngjyrave

Pustec, Prespë, 1 Qershor 2015 – Në kuadër të festës së fëmijëve organizata Green&Clean, pjesë e Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës, në bashkëpunim me Këshillin e Komunës Pustec...
Dokumentar televiziv për Porto Palermon

Dokumentar televiziv për Porto Palermon

Porto Palermo 14-16 Qershor 2015 - RAC/SPA në bashkëpunim të ngushtë me INCA, në kuadër të projektit të përbashkët MedMPAnet, janë duke prodhuar një film dokumentar për të nxjerrë në...
Rrjeti për Mbrojtjen e Natyrës pjesë e Panairit Argjiro Fest_ON

Rrjeti për Mbrojtjen e Natyrës pjesë e Panairit Argjiro Fest_ON

Rrjeti për Mbrojtjen e Natyrës mori pjesë në Panairin e Zonave të Mbrojtura në Gjirokastër, pjesë e Panairit Argjiro Fest_ON që u zhvillua në kuadër të Festivalit Folklorik të...
Vizitë studimore në ZMD Tavolara Punta Coda Cavallo

Vizitë studimore në ZMD Tavolara Punta Coda Cavallo

Tavloara - Punta Coda Cavalo, Sardenje, 03-06 Qershor 2015 - Në kuadër të projektit SEA-Med, INCA zhvilloi një vizitë studimore në Zonën e Mbrojtur Detare të Tavolaras në Sardenjë. Vizita...
Rrjeti për Mbrojtjen e Natyrës mblidhet në Ulëz

Rrjeti për Mbrojtjen e Natyrës mblidhet në Ulëz

Ulëz, 18 Qershor 2015 - Këtë herë Rrjeti për Mbrojtjen e Natyrës është mbledhur në qytezën e Ulzës për mbledhjen e tij të rradhës për të diskutuar mbi veprimtaritë e deri tanishme,...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: