Edukimi Mjedisor si Komponent i projektit të SeaMed-it

Edukimi Mjedisor si Komponent i projektit të SeaMed-it

Vlorë 22-24 Tetor 2015 - Në kuadër të projektit “Aktivitete të qëndrueshme ekonomike në Zonat e Mbrojtura Detare të Mesdheut – komponenti për Shqipërinë”, INCA zhvilloi një trainim...
Fushatë Mjedisore Ndërgjegjësuese

Fushatë Mjedisore Ndërgjegjësuese

Peisazhi Ujor/Tokësor i mbrojtur "Lumi Buna Velipoje", Dhjetor 2015 - INCA në bashkëpunim me AKZM, AdZM Shkodër, DAR Shkodër, Qendrën Aahrus Shkodër dhe me mbështetje të IUCN dhe...
INCA e ftuar në Panairet IPA

INCA e ftuar në Panairet IPA

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Shkodër - Korçë - Shkurt 2016 - INCA ka qënë e ftuar në panairen e Projekteve IPA CBC 2007-2013 Mali i Zi-Shqipëri dhe Greqi-Shqipëri të organizuara në Shkodër dhe Korçë gjatë...
Mblidhet Komiteti Drejtues i Projekteve  MedPartnership dhe ClimVar&MIZB

Mblidhet Komiteti Drejtues i Projekteve MedPartnership dhe ClimVar&MIZB

Athinë, Greqi, 3-5 Nëntor 2015 – U mbajt në Athinë takimi i 5-të dhe i fundit i Komitetit Drejtues të projekteve MedPartnership dhe ClimVar&MIZB nën moton "Aktivitetet e...
Ju Urojmë të gjithëve Gëzuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri 2016!

Ju Urojmë të gjithëve Gëzuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri 2016!

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri i uron Gëzuar Festat e fund vitit të gjithë miqve, kolegëve, bashkëpunëtorëve dhe dashamirësve duke i falenderuar për mbështetjen e...
Vazhdon procesi i zonimit të liqenit të Shkodrës

Vazhdon procesi i zonimit të liqenit të Shkodrës

Shkodër,  11 Mars 2016 – A ardhmja e qëndrueshme e liqenit të Shkodrës, kufi natyror midis Shqipërisë dhe Malit të Zi, varet nga veprimet e koordinuara të të dy vendeve. Zyra e...
Festohet Dita e Verës në Parkun Kombëtar të Prespës

Festohet Dita e Verës në Parkun Kombëtar të Prespës

Goricë e Vogël, Prespë, 4 Dhjetor 2015 - Në kuadër të promovimit të Zonave të Mbrojtura dhe vlerave të tyre turistike të lidhura me natyrën dhe produktet lokale, organizata...
2 Shkurt 2016 – Dita Botërore e Ligatinave

2 Shkurt 2016 – Dita Botërore e Ligatinave

2 Shkurt 2016 - Peisazhi Ujor-Tokësor i mbrojtur Lumi Buna-Velipojë   2 Shkurti ështe “Dita Botërore e Ligatinave”; kjo ditë shënon datën e miratimit të Konventës për Ligatinat...
Një ditë në Parkun tim

Një ditë në Parkun tim

Vlorë Mars 2016 - Një tjetër komponent i projektit “Aktivitete të Qëndrueshme Ekonomike në Zonat e Mbrojtura Detare të Mesdheut-Karaburun-Sazan“ është edhe ai i edukimit. Programi i...
Rehabilitohet moli në gjirin e Shën Vasilit

Rehabilitohet moli në gjirin e Shën Vasilit

Gjiri i Shën Vasilit, PKD "Karaburun-Sazan", 18 Dhjetor 2015 – Në kuadër të projektit “Aktivitete të qëndrueshme ekonomike në Zonat e Mbrojtura Detare të Mesdheut- komponenti...
Aleanca e OJF-ve “Vepro Për Drinin”

Aleanca e OJF-ve “Vepro Për Drinin”

Sot, në Ditën Botërore të Ligatinave, 13 OJF nga pesë brigjet e Drinit bashkojnë forcat për të formuar Aleancën Vepro për Drinin (Act4Drin),me qëllimin për të ruajtur dhe mbrojtur...
Orë të hapura në natyrë në Liqenin e Shkodrës

Orë të hapura në natyrë në Liqenin e Shkodrës

Bajzë, Malësi e Madhe - 26 Prill 2016 - INCA në bashkëpunim me AdZM Shkodër dhe DAR Malësi e Madhe, organizuan disa orë të hapura në natyrë pranë Syrit të Sheganit me nxënësit e...
Prezantohen Planet e Turizmit dhe Biznesit

Prezantohen Planet e Turizmit dhe Biznesit

Parku Kombëtar Llogora, 18 Dhjetor 2015 – Në kuadër të projektit “Aktivitete të qëndrueshme ekonomike në Zonat e Mbrojtura Detare të Mesdheut- komponenti Shqipëria”, INCA në...
Lumenjtë tanë, thesari ynë!

Lumenjtë tanë, thesari ynë!

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Edhe 70% e specieve të peshqve të ujërave të ëmbla ne i kemi humbur, duhet të ndryshojmë praktikën?   Me rastin e Ditës Botërore të Ligatinave WWF Adria nisi fushatën...
Ekspozitë artistike  “Një ditë në Parkun Tim!”

Ekspozitë artistike “Një ditë në Parkun Tim!”

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Orikum, 29 Prill 2016 – Në ambientet e Qendrës Administrative Orikum, Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri dhe AdZM Vlorë në bashkëpunim me shkollën 9-vjeçare "Balil...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: