Të nderuar miq, kolegë, bashkëpuntorë, dashamirës!

Të nderuar miq, kolegë, bashkëpuntorë, dashamirës!

Të nderuar miq, kolegë, bashkëpuntorë, dashamirës!
 
Një Vit i Ri po afron duke lënë pas një vit si 2020 plot sfida, siç ishte përballja me dëmet shkatërruese të tërmetit si dhe kriza shëndetësore globale që shkaktoi pandemia Covid-19, sfida të cilat nxorrën në pah jo vetëm dobësitë e shoqërisë njerëzore, por edhe krizën e vazhdueshme mjedisore. Ato nxorrën në pah gjithashtu edhe nevojen për t’u mbeshtetur fort tek njëri-tjetri, për të harmonizuar përpjekjet dhe energjitë tona për t’u bërë ballë sfidave të tilla.
 
Viti i Ri ofron mundësi të reja për të arritur objektiva edhe më të mëdha. Tek INCA do të gjeni gjithmonë partnerin tuaj besnik në mbështetje të përpjekjeve të përbashkta për të mbrojtur mjedisin, natyrën dhe bashkëjetesën në harmoni me shoqërinë tonë.
 
INCA uron që ky udhëtim në 2021 të jetë i mbushur me mundësi të reja dhe ditë plot shpresë.
 
Le të jetë 2021 një Vit më i bukur për të gjithë!
 
Gëzuar!
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: