Diskutohet draft-plani i menaxhimit për zonën Blue Land të Porto Palermos

Diskutohet draft-plani i menaxhimit për zonën Blue Land të Porto Palermos

Diskutohet draft-plani i menaxhimit për zonën Blue Land të Porto Palermos
 
Ky takim u zhvillua në kuadër të projektit Blue Land me pjesëmarrjen e aktoreve kyç të identifikuar gjatë jetës së projektit për nismën e menaxhimit të zonës se Porto Palermos nga komuniteti duke përdorur dhe ruajtur vlerat natyrore të saj dhe duke mbështetur zhvillimin e qëndrueshëm të kësaj zone.
 
Ky takim prezanton nje stad të rendesishëm për zonën Blue Land Porto Palermo pasi i jep njohje kësaj zone si një zonë me vlera të larta natyrore dhe që me anë të një menaxhimi territorial dhe mjedisor, këto vlera do të jenë në shërbim të komunitetit për të lehtësuar zhvillimin e zonës por dhe për të promovuar vlerat natyrore që kjo zonë mban në gjirin e saj.
 
Projekti Blue Land financohet nga  dhe zbatohet bashkërisht nga  @Ministria e Bujqësisë dhe zhvillimi rural - MARD (Mali i Zi),  dhe Instituti i Kërkimit Kooperativ - ICR, në bashkëpunim me  dhe 
Regione Puglia
, Departamentin e Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Mjedisor, 
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: