Ditari Natyrës nr.114 - Nëntor 2022

Ditari Natyrës nr.114 - Nëntor 2022

Ditari Natyrës nr.114 - Nëntor 2022

Në këtë numër do të gjeni:

Shkollë verore me të rinjtë e bashkisë Divjakë

Mbrojmë Lagunën, jetën tonë!

IUCN at UN Climate Change Conference COP27

Progres i kufizuar në fushën e mjedisit dhe ndryshimeve klimatike në të gjithë rajonin e Ballkanit Perëndimor

Progres i ngadalshëm në Konferencën e 27 të palëve të Konventës së Kombeve të Bashkuara për Ndryshimet Klimatike

Parqet Kombëtare mbulohen nga dëbora e parë

Nature based solutions for the climate in the Western Balkans

Gazetaria më e mirë e advokimit mediatik për ruajtjen e natyrës

Shprehje interesi për pjesëmarrje në rrjetin Kombëtar të NGO/OSHC Natyra2000 - Mbrojtja e Biodiversitetit

Pak histori...

Për më tepër, Ju lutemi klikoni këtu

 

 

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: