Ndajmë arritjet dhe sfidat në fushën e mbrojtjes së natyrës

Ndajmë arritjet dhe sfidat në fushën e mbrojtjes së natyrës

Ndajmë arritjet dhe sfidat në fushën e mbrojtjes së natyrës me partnerët ndërkombëtarë.
 
Në zyrat qëndrore të #GFA (Hamburg), diskutuam me kolegët e departamentit Natural Resurces Management and Environment për arritjet e deritanishme dhe mundësitë e bashkëpunimit për të adresuar sfidat e Shqipërisë në zbatimin e direktivave Evropiane për ruajtjen e natyrës.
 
 
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: